01-m50 hero

Articol

EOS M50 – fiţi primul

Cinci oameni uimitori, cinci filme incredibile – un aparat foto extraordinar, cu nenumărate posibilităţi creative


Trecem în spatele obiectivului pentru a afla exact ce poate face aparatul foto mirrorless compact 4K Canon EOS M50. Aceşti cinci pioneri uimitori sunt printre primii care i-au descoperit capacităţile – veţi fi dvs. următorul?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Profesionistă în alergare liberă, finalistă a emisiunii Ninja Warrior UK şi vlogger, Katie a fost şi dublură pentru Ellie Goulding, Anne Hathaway şi Milla Jovovich.

Alergarea (liberă) prin casă

Cu prietenul său Erik în spatele obiectivului, Katie McDonnell şi aparatul foto Canon EOS M50 îşi etalează mişcările în paradisul Parkour al unei case. Filmarea cu încetinitorul la 120 cps a surprins uniform saltul înapoi făcut de Katie, iar controlul de la distanţă a fost perfect pentru saltul ginger flip peste pian.

Erik a folosit fotografierea în rafală la 10 cps pentru a filma interesantul salt cu întoarcere de 360° de la balcon a lui Katie, apoi a transferat wireless imaginile pe laptop, la fel de simplu.

„MI-AM DORIT MULT SĂ FAC UN SALT GINGER FLIP PESTE PIANUL DE AICI…”

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Blogger de călătorii şi fotograf recunoscut pe cinci continente, Alex a câştigat, de asemenea, multe premii de top pentru blogging.

Paris, din cu totul alt unghi

Cu un super-stick pentru selfie care i-a conectat telefonul la aparatul foto Canon EOS M50, Alex Vizeo şi-a reînnoit dragostea pentru Paris, oraşul său natal, cu vizualizări în timp real de la distanţă atât în fotografii, cât şi în filme. Ştiind să se descurce în oraş, Alex a căutat acoperişuri secrete pentru panorame uimitoare ale magnificului oraş şi ale celebrelor sale puncte de atracţie, pe care EOS M50 le-a surprins în detalii 4k bogate. Paris la maximum!

„ASTA AM CĂUTAT TOATĂ ZIUA… IATĂ CEA MAI FRUMOASĂ PANORAMĂ DIN PARIS! ”

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

După câştigarea unui show TV de supravieţuire, Kay a devenit model, muzician, prezentator TV şi vedetă de Instagram de succes.

Un om, o barcă – şi o evadare din oraş

Kay Nambiar poate că a devenit celebru câştigând un show de supravieţuire, dar în afara oraşului, într-o barcă şi încercând să navigheze printr-o mică zonă sălbatică din afara Amsterdamului, a ajuns în dificultate.

Cu ajutorul aparatului foto Canon EOS M50 cu obiective uşor de schimbat, toate lucrurile s-au aşezat la locul lor. Kay a folosit funcţia de focalizare automată prin atingere şi glisare pentru prim-planuri perfecte – şi o întâlnire faţă în faţă cu o vacă!

„ÎNCERC SĂ GĂSESC O BARCĂ ŞI VREAU SĂ VĂD CÂT DE DEPARTE MĂ VA DUCE – ABIA AŞTEPT! ”

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Munca lui Celine în arta machiajului a apărut în reviste precum Vogue şi Elle, iar sfaturile sale în domeniul modei i-au adus mulţi adepţi pe reţelele de socializare.

O vedetă a artei machiajului iese din studio

Celine Bernaerts, makeup artist de modă Elite, a decis că este momentul să renunţe la luminile din studio şi să iasă în natură, înarmată doar cu aparatul foto Canon EOS M50. După conectarea smartphone-ului, Celine a folosit modul automat inteligent al aparatului foto pentru a realiza mai multe selfie-uri – iar puterea procesării RAW încorporate s-a ocupat de restul.

A reuşit chiar să împrumute un cal pentru o ultimă fotografie incredibilă a zilei!

„CEL MAI DEFINITORIU MOMENT AL ACESTEI MICI AVENTURI? VOI FOTOGRAFIA CU CAI. ”

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Iubitoare a soarelui, instructor personal, scriitoare şi pasionată de împărtăşirea momentelor de fericire, Anne face parte din noua generaţie de entuziaşti ai vlogurilor de fitness.

Surprinzând momentele importante din escaladă în condiţii de lumină redusă

Anne Dubndidu a urcat adesea pe traseul montan Pic Saint Loup din Languedoc, Franţa, dar niciodată pe timp de noapte. Însoţită de Canon EOS M50, Anne a folosit o combinaţie de timpi de expunere lungi şi fotografiere obişnuită cu obiectivul rapid f2 de 22 mm pentru a maximiza lumina redusă.

După surprinderea luminii la fiecare kilometru, Anne a ajuns în vârf la timp pentru a fotografia minunatul răsărit de soare şi pentru un selfie perfect.

„NU UITAŢI SĂ ÎNCERCAŢI MEREU LUCRURI NOI – MERITĂ TOT EFORTUL. ”

Canon EOS M50

Descoperiţi-vă propriile capacităţi extraordinare cu aparatul foto Canon EOS M50

AFLAŢI MAI MULTE