PRODUSE

Camere de supraveghere Dome

În mediile în care discreţia este importantă, camerele noastre în formă de cupolă oferă soluţia perfectă.

AFLAŢI MAI MULTE

PTZ camera

Unghi amplu de vizualizare

Compacte şi plăcute din punct de vedere estetic, camerele oferă o calitate excepţională a imaginii şi un unghi de vizualizare amplu, indiferent dacă sunt montate pe perete sau tavan. Aceste camere sunt perfect adaptate pentru medii interioare şi exterioare.

Compactă şi discretă

Camerele noastre în formă de cupolă sunt proiectate cu accent pe discreţie, modelele VB-S ultra-compacte fiind atât de mici, încât încap în palmă. O gamă de accesorii cu montare în nişă permite instalarea discretă a fiecărui model, în concordanţă cu estetica mediului în care se execută instalarea.

Configurarea de la distanţă a funcţiei PTRZ

Odată instalat, instrumentul de setare a unghiului camerei - accesat prin intermediul PC-ului - permite accesarea de la distanţă a funcţiilor camerei (P-T-R-Z). Aceasta înseamnă că factori precum focalizarea şi direcţia camerei nu trebuie luaţi în considerare în timpul instalării fizice, deoarece toate aceste operaţii se pot efectua de la PC. Astfel se economiseşte timp şi se reduce numărul necesar de persoane la instalare.

Internal view of shopping centre

Instalare uşoară

Instalarea este rapidă şi uşoară cu ajutorul orificiilor de montaj standard industrial pentru şuruburi şi al unui şablon de marcare a orificiilor inclus în cutie. O gamă de accesorii permite instalarea pe tavane false, pe un perete sau chiar pe un stâlp. Alimentarea este preluată de la reţea sau prin intermediul unei conexiuni Ethernet, pentru un plus de flexibilitate. Modelele noastre VB-S ultra-compacte pot fi montate de către o singură persoană.

Easy

Doriţi să aflaţi mai multe despre camerele în formă de cupolă?

Contactaţi echipa Camere de reţea

DISCUTAŢI CU ECHIPA

Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?

DISCUTAŢI CU ECHIPA