Skyline Network Security Cameras

Camere de reţea

Acolo unde supravegherea contează cu adevărat, gama de camere de reţea de la Canon oferă o soluţie.  De dimensiuni reduse, dar cu performanţe ridicate, camerele oferă calitate de excepţie a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, unde riscurile de securitate sunt sporite.

Vă informăm că Axis Communications, o companie a grupului Canon, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea.

Punctele forte ale tehnologiei Canon
Camerele de reţea Canon oferă o suită de capacităţi; ajustarea imaginilor în timp real, redarea în fluxuri multiple şi elementele analitice sofisticate ale filmărilor, toate pentru a procesa cu sârguinţă, a monitoriza şi semnala eventualele breşe de securitate, care se transformă în dovezi concrete.
Network camera on wall
Modern building at night
Imagini în toate condiţiile de iluminare
Bazându-se pe o gamă de tehnologii optice şi de procesare a imaginilor, camerele de reţea Canon oferă imagini clare, detaliate, în toate condiţiile de iluminare.
Reducerea la minimum a costurilor de proiect
Un unghi amplu de vizualizare şi capacităţile avansate de detectare ale alarmei, în combinaţie cu protecţia extinsă la vreme şi impact oferă o multitudine de capabilităţi în materie de securitate, pentru a reduce costurile de proiect.
inside modern building

Gama de produse

Valorificând peste 70 de ani de experienţă în domeniul imaginilor, gama completă de camere pentru reţea Canon acoperă toate unghiurile. Cu modele tip PTZ, în formă de cupolă şi cutie, cu rezoluţie Full HD sau 1,3 MP, acestea asigură un câmp vizual amplu şi o calitate impresionantă a imaginilor, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.