How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

CANTAUTORUL JOSH GIBBS

Cum folosesc Canon EOS 2000D pentru a-mi promova band-ul

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Cantautor


Josh Gibbs are o înţelegere intuitivă a legăturii dintre muzica unui artist şi imaginea sa. „Întotdeauna mi-au plăcut formaţiile care arătau bine. Cu mult înainte să asculţi muzica lor le vedeai fotografiile, iar asta te făcea să vrei să le asculţi muzica.”

După ce a înfiinţat formaţia Pin Ups cu fraţii Louis şi Jesse Baker, Josh s-a gândit mult la cum ar trebui să se prezinte publicului. „Eram o formaţie nouă, aşadar era important să arătăm publicului cine suntem şi de ce merită să ne urmărească.”

El ştia că postarea de fotografii frumoase pe site-uri de socializare era cheia pentru a câştiga fani, dar nu era convins că putea obţine ceea ce-şi dorea folosindu-şi telefonul. „Nu reuşeam să focalizez bine şi fotografiile erau fie prea întunecate, fie prea luminoase, în special atunci când eram în locuri întunecate sau în studioul de înregistrare”, spune el.

Pentru Josh, soluţia a fost modelul Canon EOS 2000D, un aparat foto DSLR care face fotografii de calitate chiar şi în condiţii de lumină slabă. Fără a utiliza un DSLR înainte, Josh a fost uimit de cât de uşor era de folosit acest aparat şi de claritatea fotografiilor realizate cu acesta.

"A fost cu adevărat intuitiv, la fel de simplu ca utilizarea unui telefon. L-am luat în mână şi pur şi simplu am început să fac fotografii. Dintr-odată, fotografiile mele erau pline de detalii, de înaltă fidelitate şi arătau cu adevărat profesional."

Articole conexe
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Pregătit pentru orice: vă prezentăm aparatul Canon EOS 850D

Îmbunătăţiţi-vă fotografia cu un DSLR care poate face faţă aproape oricărei situaţii: Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

TIMPUL DE EXPUNERE

Familiarizaţi-vă cu timpul de expunere

Aceste 5 sfaturi esenţiale vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu utilizarea timpului de expunere pentru a fotografia subiecţii în mişcare şi a vă îmbunătăţi fotografia de acţiune.

Sharing memories after the recording session

Deoarece îşi făcea griji că, folosind un DSLR, îi va fi mai greu să dea mai departe fotografiile, Josh a fost, de asemenea, impresionat de posibilităţile de conectivitate ale aparatului foto. „E foarte uşor să conectez EOS 2000D la telefon. Mă pot uita apoi la fotografii şi le pot distribui pe cele mai bune direct pe Instagram.” Şi ca bonus, a descoperit că distribuirea fotografiilor atunci când e pe drum e la fel de uşoară ca atunci când e în studio. „Îmi pun aparatul foto în geantă şi îl luăm cu noi peste tot. Dacă văd ceva interesant, vreau să arăt şi altora acea imagine cât se poate de repede.”

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

Josh a fost mulţumit şi de capacităţile de a spune o poveste oferite de EOS 2000D.

"Îmi place că pot să înregistrez clipuri video interesante, aşa că funcţia Instantanee video este nemaipomenită. Poţi înregistra o mulţime de mici clipuri video din viaţa de zi cu zi, iar aparatul le reuneşte şi creează o mică poveste despre tot ce s-a întâmplat."

În momentul de faţă, Pin Ups lucrează la primul lor album, iar Josh se bucură că poate să fotografieze şedinţele lor de înregistrări la fidelitate mare şi într-un mod foarte sugestiv. „Este o idee romantică pentru mine că pot să surprind aceste amintiri, să alătur o imagine sunetului.”

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

Pentru a face fotografii care să reflecte sunetul formaţiei, Josh a început deja să cerceteze funcţiile creative ale modelului EOS 2000D. „Îmi place opţiunea de a crea un fundal neclar, care conferă fotografiilor un aspect înceţoşat, ca de vis”, spune el.

În plus, el vrea să îşi ducă şi mai departe creativitatea. „Vreau cu siguranţă să folosesc funcţii DSLR mai avansate, poate să încerc şi alte obiective”, spune Josh. „Aşa cum îmi place să mă joc cu sunete noi, mi se pare distractiv şi să încerc noi tehnici de fotografiere.”

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate poveştile

Vă interesează EOS 2000D?

Simplu şi intuitiv, DSLR-ul ideal pentru prima achiziţie, pentru crearea şi împărtăşirea amintirilor, cu o estompare superbă de fundal.

Aflaţi mai multe

Interested in the EOS 2000D