Inclusivity at Canon

Incluziunea la Canon

Căutaţi posturi

Îndrăzneaţă. Respectuoasă. Împreună.

Considerăm că forţa noastră de muncă trebuie să reflecte diversitatea şi complexitatea societăţii pe care o servim. Cu 15.000 de angajaţi în Europa şi 182.000 la nivel global, veţi întâlni oameni din toate categoriile sociale.

Canon şi Kyosei

Filozofia Kyosei adoptată de Canon exprimă ambiţia noastră de a-i ajuta pe toţi oamenii, indiferent de rasă, religie sau cultură, să trăiască şi să lucreze împreună pentru binele comun. Sondajele periodice „Vocea ta” de la Canon spun povestea unei forţe de muncă mândre, motivate şi diverse, căreia îi pasă foarte mult de egalitate, sustenabilitate şi viitor.

Canon and Kyosei

Realizarea unei viziuni favorabile incluziunii persoanelor

„Diversitatea şi incluziunea sunt esenţiale pentru filozofia noastră şi ne propunem să le punem în practică prin intermediul unor grupuri active de resurse pentru angajaţi, al unui calendar de sărbători şi al unor ambasadori dedicaţi incluziunii”, spune Caroline Price, SVP Resurse umane. „Acest lucru ne ajută să reflectăm diversitatea clienţilor noştri şi a activităţii noastre şi să ne asigurăm că suntem un loc de muncă incluziv.”

Realising an Inclusive People Vision

Extinderea angajamentelor noastre...

Diversitatea şi incluziunea sunt integrate în propunerea noastră de valoare pentru angajaţi (EVP) şi sunt reprezentate pe parcursul întregului ciclu de activitate al angajaţilor noştri, de la angajare până la pensionare. Prin aceste angajamente faţă de diversitate şi incluziune, creăm o organizaţie mai incluzivă, în care toată lumea se poate simţi respectată şi apreciată.

Aflaţi mai multe despre sprijinul nostru în acest sens aici

EXPANDING OUR COMMITMENTS

…şi dorinţa de a face mai mult

În procesele noastre de recrutare, dezvoltare şi gestionare a resurselor umane, ne străduim să numim, să dezvoltăm şi să recompensăm cea mai bună persoană pentru fiecare rol, de la ucenici şi stagiari până la posturile de conducere.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Mai multe despre Canon

Diversitatea, egalitatea şi incluziunea sunt, de asemenea, piloni cheie ai agendei şi valorilor noastre de responsabilitate socială corporativă (CSR). Ne propunem să oferim oportunităţi de creştere, învăţare şi dezvoltare care să ne sprijine eforturile de a crea inovaţii ştiinţifice şi tehnologice şi să contribuim la realizarea unei societăţi în care fiecare poate juca un rol activ.

Search our latest jobs

Cele mai recente posturi, următoarea dvs. mişcare

Descoperiţi unde vă potriviţi


Vedeţi rolurile noastre