Canon Camera
Nou

Module de automatizare avansate

Module de automatizare avansate

Pentru seria imagePRESS C10010VP

Asiguraţi imprimări de înaltă calitate, fără timpul şi costurile inspecţiei şi ajustării manuale

Asigurarea calităţii în mediile de imprimare de producţie presupune deseori lucru intens şi mult timp, necesitând ore de inspecţie, ajustări manuale şi reimprimare. Seria imagePRESS C10010VP oferă două opţiuni suplimentare de automatizare pentru a se ocupa de toate acestea în locul dvs.

Registraţie automată şi ajustări ale tonurilor de culoare înainte de imprimare

Configurarea tonului de culoare şi setarea registraţiei faţă-verso înaintea imprimării poate economisi timp semnificativ în fluxul dvs. de lucru. Unitatea de detectare reduce configurarea înainte de imprimare la un singur clic.

Menţineţi setările de culoare şi registraţie în timpul imprimării

Unitatea de detectare monitorizează încontinuu tonul de culoare şi registraţia pe fiecare pagină în timpul imprimării, oferind feedback motorului pentru a ajusta setările și a menţine consecvenţa.

Asiguraţi-vă că fiecare pagină este perfectă

Unitatea de inspecţie verifică fiecare filă pentru praf, pete, dungi şi alte defecte, cu niveluri ajustabile de precizie. Apoi, poate reimprima automat paginile imperfecte când este nevoie, pentru a furniza un set complet de imprimate perfecte.

Sensing Video
Inspection Unit

Exploraţi modulele de automatizare ale seriei imagePRESS C10010VP

Opţiunile adiţionale de automatizare de la Canon oferă control avansat al calităţii pentru a corespunde celor mai înalte standarde de imprimare.

Citiţi broşura

Aflaţi ce pot face seria imagePRESS C10010VP şi modulele sale de automatizare avansate.

Produse şi soluţii conexe

 • Seria imagePRESS C10010VP

  Seria imagePRESS C10010VP este destinată mediilor de imprimare cu volume ridicate care doresc să obţină un volum şi mai mare, mai multe aplicaţii, o calitate superioară şi un profit mai mare.

 • Unitate de inspecţie

  Unitate de inspecţie imagePRESS C10010VP

  Menţineţi o calitate constantă, fără timpul şi costurile investite în verificările manuale. Unitatea de inspecţie monitorizează automat fiecare pagină imprimată pentru a evita probleme precum murdăria, distorsiunile şi dungile, având opţiunea de a înlătura şi reimprima automat paginile cu defecte.

 • Unitate de detectare

  Unitate de detectare imagePRESS C10010VP

  Obţineţi rezultate constante la fiecare pagină. Unitatea de detectare setează şi monitorizează în mod automat registraţia faţă-verso şi tonul de culoare înaintea şi în timpul imprimării, ajustând în mod continuu şi imediat pentru a asigura consecvenţă în ceea ce priveşte setările lucrării.

 • Doriţi să aflaţi mai multe despre acest produs?