Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Multifuncţională laser monocrom 3 în 1 rapidă şi eficientă, oferind funcţii de imprimare, copiere şi scanare într-un singur dispozitiv practic şi compact. Utilizarea este uşoară, datorită unui panou de comandă pivotant şi tastelor funcţionale cu o singură atingere.

Beneficii

  • Multifuncţională laser monocrom 3 în 1 compactă şi elegantă: imprimare, copiere şi scanare
  • Fiţi productivi, cu viteze de imprimare şi copiere monocromă de 23 ppm
  • Utilizare uşoară, cu panou de afişare LCD pivotant
  • Fără timp de aşteptare pentru imprimare cu Quick First Print
  • Surprindeţi fiecare detaliu cu scanări color de până la 9600 x 9600 dpi

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS MF211

3 în 1, pentru spaţii mici


Elegantă şi compactă, această imprimantă multifuncţională monocrom de mare viteză oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare, într-un dispozitiv care economiseşte spaţiul. Cu o calitate profesională şi o utilizare uşoară, aceasta este soluţia de birou perfectă pentru întreprinderi mici sau birourile de la domiciliu.

Imprimare şi copiere rapide


Nu trebuie să aşteptaţi ieşirea documentelor din aparat, datorită unei viteze mari de imprimare şi copiere A4 laser monocromă de 23 ppm şi unui timp foarte scurt de imprimare a primei pagini din modul inactiv.

Rezultate de calitate profesională


Combinaţia dintre o calitate de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi şi tonerul EF de la Canon asigură materiale imprimate şi copii profesionale, cu texte clare, bine definite, şi elemente grafice clare. Scanarea color îmbunătăţită, de până la 9600 x 9600 dpi surprinde fiecare detaliu.

Operare simplă şi rapidă


Fiind rapid şi simplu de operat, i-SENSYS MF211 are un panou de afişare pivotant, versatil, cu un afişaj LCD cu 5 linii, care vă prezintă dintr-o privire informaţiile de care aveţi nevoie. Panoul poate fi aşezat vertical sau poate fi poziţionat cu faţa în sus, pentru a se adapta la modul dvs. de lucru. Eficientele fluxuri de lucru de scanare şi copiere sunt uşor de configurat cu ajutorul tastelor rapide de funcţionare printr-o singură atingere, astfel încât este uşor să trimiteţi scanările către un fişier sau să economisiţi hârtie prin copierea mai multor imagini pe o singură coală.

Eficienţă energetică


Tehnologia Canon On-Demand fixing elimină aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa. Cu un consum nominal de energie (TEC) de vârf, acest dispozitiv consumă doar 1,6 W în modul inactiv.

Mod silenţios


Această multifuncţională este silenţioasă în modul standby, în timp ce, pentru funcţionarea într-un mediu liniştit, modul silenţios asigură o imprimare mai puţin zgomotoasă, pentru ca dvs. să puteţi lucra fără a-i distrage pe ceilalţi.

Cartuş multifuncţional


Cartuşele multifuncţionale uşor de reciclat combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere, a oferi o fiabilitate sporită şi a reduce consumabilele necesare.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS MF211, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Copy

Copiere

USB connection

Conexiune USB

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

Quiet printing mode

Mod imprimare silenţioasă

Professional Scan quality

Scanare de calitate profesională

Scanning shortcut key

Tastă comandă rapidă pentru scanare

Tilting control panel

Panou de comandă pivotant

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.