Lăsaţi-vă inspiraţi de Canon

Am adunat poveşti de la fanii Canon, fotografi amatori şi unii dintre cei mai buni fotografi şi videografi din domeniu; poveşti în care aceştia împărtăşesc cunoştinţe, experienţă, sugestii şi secrete ale meseriei cu scopul de a vă inspira să ajungeţi la un nou nivel în ceea ce priveşte fotografiile dvs.

O perspectivă luminoasă asupra fotografiei la lumină redusă.

Canon îi ia un interviu lui Nige Levanterman, un fotograf care foloseşte lumină puţină specializat în utilizarea unor expuneri lungi la surprinderea peisajelor urbane.

Exploraţi tradiţia Canon de a spune poveşti.

Ajutăm oamenii să îşi spună povestea de peste 80 de ani. Puţini oameni au văzut mai multe decât Mike Burnhill, specialist de produs cu 11 ani de experienţă. Ne-am întâlnit cu Mike pentru a discuta despre trecutul, prezentul şi viitorul Canon.

Faceţi cunoştinţă cu Ana Pratas, fotograful care surprinde poveşti sincere din viaţa de familie.

Ana Pratas este un fotograf de familie care foloseşte tehnici de stil documentar pentru a captura momente cu adevărat autentice. Citiţi interviul nostru pentru a afla cum păstrează aceste momente de familie preţioase.

Faceţi cunoştinţă cu fotograful de stradă Erik Witsoe, care surprinde cotidianul, în fiecare zi.

Erik Witsoe este un fotograf de stradă care surprinde poveşti efemere din noua sa casă din Polonia. Citiţi interviul realizat cu Erik pentru a afla cum surprinde pe aceleaşi străzi poveşti noi în fiecare zi.

Ambasador Canon şi fotograf sportiv, Samo Vidic ne învaţă cum să surprindem poveşti pline de acţiune.

Când am provocat grupul parkour Storror să alerge, să sară şi să alunece pentru prima dată de pe un continent pe altul, Samo Vidic i-a urmat pas cu pas pentru a le documenta aventura. Descoperiţi cum să surprindeţi propriile poveşti de acţiune urbană folosind sfaturile lui Vidic.

FME YouConnect hub page

Faceţi cunoştinţă cu fotograful culinar Mike Tsang care surprinde mişcarea care îţi lasă gura apă.

Surprinderea mişcării a fost întotdeauna o pasiune pentru Mike Tsang, un fotograf culinar din Londra. Citiţi interviul cu Mike pentru a descoperi cum capturează mişcarea pentru a surprinde momente pasagere.

Faceţi cunoştinţă cu „căutătorii geometriei”, Daniel Rueda şi Anna Devís

Alăturaţi-vă discuţiei cu fotografii arhitecturali Anna Devís şi Daniel Rueda. Descoperiţi secretele modului lor imaginativ şi abstract de exprimare şi cum dragostea lor pentru clădiri şi călătorii i-a ajutat să devină celebri pe Instagram.

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

MAI MULT DECÂT O ŞEDINŢĂ FOTO

Lensational le învaţă pe femeile din întreaga lume cum să utilizeze fotografia pentru a-şi documenta vieţile, transformând povestirea într-o sursă creativă de venit. Ne-am întâlnit pentru a discuta cu fondatoarea Bonnie Chiu despre activităţile desfăşurate în cadrul fundaţiei caritabile pe care o conduce.

Creatorul de modele şi fotograful Simon Carter. O poveste despre putere şi dimensiune.

Descoperiţi cum fotograful şi creatorul de modele Simon Carter creează o lume a sporturilor automobilistice în miniatură care arată cât se poate de real. Este o poveste despre dimensiune, perspectivă şi răbdare.

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Fotografii de călătorie de la Along Dusty Roads

Alăturaţi-vă discuţiei cu fotografii de călătorie Andrew şi Emily de la Along Dusty Roads. Vom descoperi sfaturile acestora pentru fotografiile de călătorie, aventurile de care au parte şi care sunt planurile de viitor ale celor doi fotografi pasionaţi de călătorii.

Dacă aveţi nelămuriri sau plângeri cu privire la o imagine afişată în Canon Gallery sau în Canon Showcase, vă rugăm să contactaţi showcase.gallery@canon-europe.com

Fiţi la curent

Urmează: Priviţi lumea cu ochii liberi.

Abonaţi-vă la buletinul informativ