Bun venit la YouConnect

Obţineţi cele mai recente ştiri despre Canon, profitaţi la maximum de produsele dvs. cu ajutorul sfaturilor rapide şi al tutorialelor noastre, participaţi la competiţii care nu trebuie ratate şi lăsaţi-vă inspiraţi de galeria noastră de fotografii uimitoare. Nu aşteptaţi, înscrieţi-vă la buletinul informativ Canon şi rămâneţi la curent!

O perspectivă luminoasă asupra fotografiei la lumină redusă.

Canon îi ia un interviu lui Nige Levanterman, un fotograf care foloseşte lumină puţină specializat în utilizarea unor expuneri lungi la surprinderea peisajelor urbane.

Mai multe informaţii

Exploraţi tradiţia Canon de a spune poveşti.

Ajutăm oamenii să îşi spună povestea de peste 80 de ani. Puţini oameni au văzut mai multe decât Mike Burnhill, specialist de produs cu 11 ani de experienţă. Ne-am întâlnit cu Mike pentru a discuta despre trecutul, prezentul şi viitorul Canon.

Mai multe informaţii

Exploraţi următorul dvs. capitol în domeniul imprimării eliberându-vă potenţialul creativ.

De la cărţi poştale şi articole de papetărie personalizate la păstrarea şi împărtăşirea amintirilor, există un proiect artizanal pentru fiecare. Descoperiţi cum utilizarea imprimantei potrivite pentru creaţiile dvs. vă poate ajuta să economisiţi timp şi bani.

Mai multe informaţii

Faceţi cunoştinţă cu Ana Pratas, fotograful care surprinde poveşti sincere din viaţa de familie.

Ana Pratas este un fotograf de familie care foloseşte tehnici de stil documentar pentru a captura momente cu adevărat autentice. Citiţi interviul nostru pentru a afla cum păstrează aceste momente de familie preţioase.

Mai multe informaţii

Faceţi cunoştinţă cu fotograful de stradă Erik Witsoe, care surprinde cotidianul, în fiecare zi.

Erik Witsoe este un fotograf de stradă care surprinde poveşti efemere din noua sa casă din Polonia. Citiţi interviul realizat cu Erik pentru a afla cum surprinde pe aceleaşi străzi poveşti noi în fiecare zi.

Mai multe informaţii

Ambasador Canon şi fotograf sportiv, Samo Vidic ne învaţă cum să surprindem poveşti pline de acţiune.

Când am provocat grupul parkour Storror să alerge, să sară şi să alunece pentru prima dată de pe un continent pe altul, Samo Vidic i-a urmat pas cu pas pentru a le documenta aventura. Descoperiţi cum să surprindeţi propriile poveşti de acţiune urbană folosind sfaturile lui Vidic.

Mai multe informaţii

Faceţi cunoştinţă cu fotograful culinar Mike Tsang care surprinde mişcarea care îţi lasă gura apă.

Surprinderea mişcării a fost întotdeauna o pasiune pentru Mike Tsang, un fotograf culinar din Londra. Citiţi interviul cu Mike pentru a descoperi cum capturează mişcarea pentru a surprinde momente pasagere.

Mai multe informaţii

Faceţi cunoştinţă cu „căutătorii geometriei”, Daniel Rueda şi Anna Devís

Alăturaţi-vă discuţiei cu fotografii arhitecturali Anna Devís şi Daniel Rueda. Descoperiţi secretele modului lor imaginativ şi abstract de exprimare şi cum dragostea lor pentru clădiri şi călătorii i-a ajutat să devină celebri pe Instagram.

Mai multe informaţii

Crearea unui univers macro magnific cu ajutorul unor fotografii inspirate pentru a crea un joc al dimensiunilor

Descoperiţi cum fotograful şi creatorul de modele Simon Carter creează o lume a sporturilor automobilistice în miniatură care arată cât se poate de real. Este o poveste despre dimensiune, perspectivă şi răbdare.

Mai multe informaţii

Vom avea întotdeauna cunoştinţele pe care le-am dobândit văzând o mică parte a lumii cum nimeni altcineva nu a văzut-o.

Alăturaţi-vă discuţiei cu fotografii de călătorie Andrew şi Emily de la Along Dusty Roads. Vom descoperi sfaturile acestora pentru fotografiile de călătorie, aventurile de care au parte şi care sunt planurile de viitor ale celor doi fotografi pasionaţi de călătorii.

Mai multe informaţii

Ajutăm femeile cu ajutorul fotografiei

Lensational le învaţă pe femeile din întreaga lume cum să utilizeze fotografia pentru a-şi documenta vieţile, transformând povestirea într-o sursă creativă de venit. Ne-am întâlnit pentru a discuta cu fondatoarea Bonnie Chiu despre activităţile desfăşurate în cadrul fundaţiei caritabile pe care o conduce.

Mai multe informaţii

Fiţi la curent

Urmează: Priviţi lumea cu ochii liberi

Abonaţi-vă la buletinul informativ