hero
alt text goes here

CAMERE VIDEO
MULTIFUNCŢIONALE

Camere video compacte, uşoare şi versatile, ideale pentru o serie de aplicaţii specializate.

Posibilități multiple de configurare cu mai multe interfețe

Datorită versatilității incredibile plus rezultatele de înaltă calitate și flexibilitatea pe scară largă privind instalarea și controlul, aceste camere video universale adaugă noi dimensiuni unor aplicații precum documentarele cu animale sălbatice și natură, înregistrărilor cu teatru live, înregistrărilor din studio și de la distanță, și supravegherea.

feature

ME20F-SHN

Această cameră profesională cu funcție de conectare în rețea oferă filme Full HD color în întuneric aproape total, cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane, datorită senzorului CMOS Full Frame de 2,26 MP.

feature

Gama completă

Configurații creative

Extindeți-vă creativitatea datorită monturii EF cu Cinema Lock, care este compatibilă cu o gamă largă de obiective Canon EF/EF-S. Ușor de integrat în fluxuri de lucru datorită numeroaselor posibilități de conectare*, cum ar fi ieșirea HDMI, Genlock și terminalele 3G/HD-SDI.
*În funcție de model

Creative configurations

Multiple interfețe de control

Configurați și utilizați camera așa cum doriți, grație multiplelor interfețe pentru control de la distanță*, inclusiv o mufă de 2,5 mm, portul RS422 și opțiunile de conectare la Ethernet.
*În funcție de model

Multi control interface

Mică și flexibilă

Datorită dimensiunilor și greutății reduse și monturilor din partea de sus și de jos, aceste camere sunt ușor de instalat în locuri greu accesibile și sunt ideale pentru aplicații specializate datorită caracteristicilor unice*, precum valoare ISO ultra-ridicată, infraroșii, Ethernet și focalizarea automată avansată.
*În funcție de model

Small and flexible

Produse conexe

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Descoperiţi Canon Pro Video şi reconsideraţi ceea ce puteţi face cu videoclipurile

Fie că filmaţi documentare independente puternice, drame captivante sau filme de lung metraj premiate, există un produs Canon Pro Video care vă poate propulsa creativitatea spre noi culmi.