legria family video cameras

Camere video compacte LEGRIA pentru familii

Surprindeţi şi partajaţi filme HD frumoase, stabile şi de calitate excepţională, cu gama LEGRIA HF R de camere video compacte.

Stabilizator optic de imagine inteligent

Sistemul IS inteligent asigură filmări clare şi detaliate, pentru a vă putea concentra pe ceea ce filmaţi. Acesta detectează scena şi selectează automat setările adecvate de stabilizare a imaginii, dintre 4 moduri, pentru a contracara efectul mişcării şi a preveni neclarităţile.

Înregistrări de calitate excepţională

Bucuraţi-vă de Full HD optim cu înregistrare la 50 de cadre pe secundă, care asigură redarea clară inclusiv a subiecţilor în mişcare rapidă.

highest quality recording
baby mode video cameras

Momente magice din viaţa copiilor

Surprindeţi primii paşi şi primele cuvinte ale copilului, precum şi alte momente importante, cu modul avansat pentru copii. Puteţi să creaţi albume distractive pentru până la trei copii, iar filmările vor fi salvate automat în albumul selectat.

Vizionaţi clipul video

Asistenţă la încadrarea cu zoom

Folosind zoom înalt, puteţi să pierdeţi cu uşurinţă subiectul; însă funcţia Asistenţă la încadrarea zoomului vă permite să îl păstraţi în câmpul vizual şi să urmăriţi acţiunea. Subiecţii pierduţi sunt regăsiţi la o singură apăsare de buton, iar poziţia iniţială de zoom este restabilită.

zoom framing assist

Înregistrări cu sunet excepţional

Creaţi uşor filme cu un sunet la fel de extraordinar precum imaginea datorită funcţiei de selectare a scenei audio şi microfonului de înaltă sensibilitate cu zoom încorporat. Doar selectaţi unul din cele 5 moduri Scenă, cum ar fi muzică sau discurs, şi setările audio se vor optimiza automat.

audio scene select