Unleash Applications

Daţi undă verde aplicaţiilor cu tehnologia de imprimare UVgel de la Canon

Viaţa ar fi mult mai uşoară dacă aţi avea la dispoziţie o singură tehnologie fiabilă şi productivă, care să vă permită să realizaţi o gamă largă de aplicaţii de orice nivel calitativ şi pe aproape orice substrat.

Am dezvoltat tehnologia Canon UVgel, pentru a vă permite să folosiţi fiecare oportunitate de a vă dezvolta afacerea.

UVgel vă ajută să abordaţi fără ezitare o mare varietate de aplicaţii: postere, banere, afişaje de interior/exterior, materiale pentru puncte de vânzare, panouri, grafică Windows, etichete şi tapete de perete personalizate.

  • Procesul UVgel are loc la temperaturi joase folosind tratarea termică cu LED-uri, pentru distorsiuni minime ale suporturilor media şi maximizarea gamei de substraturi imprimabile, inclusiv suporturi subţiri şi termosensibile.
  • Cerneala UVgel nu conţine deloc apă, ceea ce reduse semnificativ umflarea suporturilor, îmbunătăţind uniformitatea dimensională. Astfel se obţin rezultate excelente pentru aplicaţii care necesită multiple panouri care se asamblează, ca în cazul tapetului de perete.
  • Imprimatele sunt durabile, rezistente la lumină şi abraziune, de aceea sunt adecvate pentru aplicaţii solicitante de exterior.
  • Cerneala UVgel a fost dezvoltată pentru a fi inodoră şi cu un conţinut foarte scăzut în compuşi organici volatili, de aceea imprimatele sunt ideale pentru medii sensibile de interior.
  • Profilul plat al punctului UVgel asigură imprimate uniforme care sunt uşor de laminat imediat după imprimare, pentru aplicaţii dificile precum materialele grafice care se lipesc pe podele pe termen lung.

Conţinut asociat
Beat Every Deadline

IMPRIMARE

Învingeţi toate termenele de predare

When Good Enough Won't Do

IMPRIMARE

Atunci când destul de bine nu este suficient

Dovediţi-vă interesul

Primiţi cele mai recente noutăţi şi informaţii despre produse, privind imprimarea UVgel de la Canon

Înscrieţi-vă aici