When 'good enough' won't do

Tehnologia de imprimare UVgel de la Canon: atunci când „destul de bine” nu este suficient

Clienţii solicită o imprimare de calitate excepţională, în special pentru materialele pentru interior cu specificaţii complexe. Ştim că încetinirea producţiei pentru a obţine imprimate bogate în culori vibrante şi fără dâre este frustrantă.

Tehnologia Canon UVgel oferă constant o calitate înaltă, lucrare după lucrare şi imprimat după imprimat, fără compromisuri privind productivitatea.

  • Punctul UVgel este precis şi se „fixează” instantaneu, pentru a crea imagini clare cu amplificare minimă a punctelor şi aproape fără sateliţi.
  • Punctul stabil şi foarte bine controlat asigură o uniformitate superbă a culorii, trecere după trecere, imprimat după imprimat şi lucrare după lucrare.
  • Cerneala UVgel este dezvoltată special folosind pigmenţi de culoare selectaţi cu atenţie, pentru a asigura o gamă cromatică extinsă pentru culori intense şi vibrante, şi tonuri ale pielii realiste.
  • Capul de imprimare Canon UVgel de înaltă performanţă cu tehnologie integrată de control al calităţii (tehnologia brevetată Piezo Acoustic Integrated Nozzle - Tehnologie cu duză piezo-acustică integrată) compensează defecţiunile duzei din mers, pentru evitarea liniilor albe.

Conţinut asociat
Beat Every Deadline

IMPRIMARE

Învingeţi toate termenele de predare

Dovediţi-vă interesul

Primiţi cele mai recente noutăţi şi informaţii despre produse, privind imprimarea UVgel de la Canon

Înscrieţi-vă aici