SOFTWARE

Software-ul aplicaţiilor pentru grafică de prezentare

Extindeţi-vă afacerea cu software prepress pentru imprimare complexă, de mare valoare

Océ Touchstone

Océ Touchstone

Diferenţiaţi-vă de concurenţă şi produceţi materiale imprimate texturate, în straturi şi detaliate, ideale pentru piaţa de design interior, panouri şi artă. Extensia Océ Touchstone vă permite să verificaţi proiectele înainte de a le trimite pentru rezultate fără cusur.

Océ Arizona Xpert

Océ Arizona Xpert

Lucraţi mai inteligent şi creaţi proiecte complexe, cu mai multe straturi, într-un mod simplu. Capacitatea de autoînvăţare înseamnă că puteţi salva, adapta şi repeta modelele pentru a creşte eficienţa şi a reduce costurile. Océ Arizona Xpert a fost creat pentru seria Océ Arizona 1300.

Software asociat

Océ ProCut software

Software-ul Océ ProCut

Un instrument ideal pentru furnizorii de soluţii de imprimare digitală şi tăiere pentru materiale grafice de prezentare. Automatizaţi-vă fluxul de lucru de la pregătire până la tăiere şi profitaţi de avantajele unui proces complet integrat.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Îmbunătăţiţi-vă fluxul de lucru de producţie prin automatizarea sarcinilor, gestionarea culorilor şi reducerea costurilor cu acest software de înaltă performanţă.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Pe baza tehnologiei Adobe® PDF Print Engine, acest software oferă un flux de lucru complet, de la fişierele digitale la imprimare şi tăiere.

Produse conexe

Descoperiţi mai multe despre soluţiile noastre pentru plata achiziţiilor

Contactaţi echipa noastră