Simplify, plug and play solutions

Simplificare - Plug and play pentru a reduce sarcinile administrative complexe

Provocări

Fără instrumentele potrivite, atenţia vă poate fi distrasă uşor de sarcini administrative care vă consumă timpul. De exemplu, dacă nu dispuneţi de un departament intern de IT, este mai dificil să gestionaţi tehnologia modernă complexă de procesare a documentelor. Iar productivitatea are de suferit dacă angajaţii care lucrează de la distanţă nu pot accesa uşor documentele de care au nevoie.

Soluţiile noastre rapide pentru documente simplifică sarcinile administrative zilnice, lăsându-vă libertatea de a vă concentra pe sarcinile care contează cu adevărat.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Studiu de caz

Aflaţi cum am ajutat Consiliul Municipal Leeds să-şi optimizeze serviciul de imprimare, pentru a îmbunătăţi productivitatea, reducând în acelaşi timp costurile şi deşeurile.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă simplificaţi activitatea de business

Aflaţi mai multe

Aplicaţii pentru clienţi

Producţie eficientă de documente

producţie eficientă de documente
Ajutaţi personalul să lucreze mai rapid şi mai inteligent prin dezvoltarea unui serviciu de imprimare optimizat, care permite imprimarea de pe orice dispozitiv conectat la reţea.

Servicii de imprimare gestionate pentru IMM

servicii de imprimare gestionate pentru întreprinderi mici şi mijlocii
Sporiţi productivitatea reducând totodată costurile şi risipa, eliberând personalul de sarcinile cronofage de gestionare a imprimării. Exploraţi modalitatea prin care soluţiile noastre MPS vă ajută să lucraţi mai rapid şi mai inteligent.

Activarea biroului mobil

activare pentru birou mobil
Îmbunătăţiţi productivitatea şi lucraţi mai inteligent, acordând personalului posibilitatea de a imprima, scana şi procesa documente oriunde s-ar afla.

Soluţii rapide pentru documente

soluţii rapide pentru documente
Dispozitivele complexe pot fi dificil de configurat şi instalat. Lucraţi mai eficient, investind în produse simple, uşor de utilizat, cu configurare minimă şi funcţii avansate de manevrare a documentelor.

S-ar putea să vă intereseze şi

  • Canon
  • ...
  • Soluţii Plug & Play - Simplificare