CanoScan 9000F Mark II

Acest scaner profesional pentru filme, fotografii, diapozitive şi documente oferă o scanare simplă, rapidă şi versatilă de calitate excepţională, fără timp de încălzire, cu operare tactilă şi corecţie automată a imaginii.

Canon CanoScan 9000F Mark II

Beneficii

 • Scaner profesional pentru filme, fotografii, diapozitive şi documente
 • Scanare de înaltă calitate: 9600x9600 dpi pentru filme, 4800x4800 dpi pentru fotografii şi documente
 • Scanare rapidă a fotografiilor şi documentelor: aprox. 7 sec pentru A4 color la 300 dpi
 • Scanare film de mare viteză: aprox. 18 sec pentru negative de 35 mm la 1200 dpi
 • Utilizare flexibilă: bandă de film de 12x35 mm, diapozitive montate 4x35 mm şi filme cu format 120 de max. 6x22cm (doar banda de film)
 • Corecţie automată a imaginii: funcţia integrată FARE Level 3 îndepărtează urmele de praf, zgârieturi şi corectează decolorarea
 • Operare simplă tactilă cu 7 butoane EZ
 • Fără timp de încălzire şi cu un consum redus de energie datorită LED-ului alb
 • Scanaţi către serviciul dvs. cloud Evernote sau Dropbox
 • Creaţi fişiere PDF cu mai multe pagini securizate

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon CanoScan 9000F Mark II

Calitate îmbunătăţită, detalii excepţionale


Bucuraţi-vă de o reproducere de cea mai înaltă calitate. Acest scaner profesional pentru filme, fotografii, diapozitive şi documente dispune de un senzor CCD pentru a scana filme cu rezoluţie de până la 9600 x 9600 dpi, iar documente şi fotografii cu rezoluţie de 4800x4800 dpi. Scanerul oferă imagini foarte detaliate, ideale pentru mărire şi imprimate la înaltă rezoluţie, iar adâncimea de culoare de 48 de biţi garantează reproducerea fidelă a culorilor.

Utilizare flexibilă a filmului


Realizaţi fără efort scanările de filme cu ajutorul adaptorului integrat pentru filme. Scanează benzi de film de 12x 35 mm şi diapozitive montate câte 4 - pozitive sau negative - într-o singură operaţie. Acceptă, de asemenea, formatul de film 120 (max. 6x 22 cm).

Scanare instantanee, de mare viteză


Realizaţi îmbunătăţiri spectaculoase privind productivitatea scanării. Scanaţi film negativ de 35 mm rapid, în aprox. 18 secunde la 1200 dpi sau o fotografie color sau un document A4 în aproximativ 7 secunde (300 dpi). În plus, puteţi începe scanarea imediat şi veţi economisi energie, datorită faptului că nu există un timp de încălzire, iar consumul de energie este scăzut cu lumina albă LED. Funcţia de oprire automată economiseşte energia prin oprirea automată a scanerului după o anumită perioadă de neutilizare selectată.

Corecţie automată a imaginii


Restauraţi filmul zgâriat, deteriorat, cu praf şi estompat simplu, fără retuşare manuală migăloasă. Tehnologia unică FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 de la Canon - integrată în scaner - face totul în locul dvs., utilizând o lampă cu infraroşu care scanează pentru identificarea defectelor fizice pe suprafaţa filmului.

Operare simplă tactilă


Operarea este rapidă şi uşoară, chiar şi în cazul celor mai complexe funcţii. 7 butoane EZ vă oferă acces instantaneu la funcţiile de scanare automată, copiere, e-mail şi crearea de PDF-uri cu mai multe pagini. Butonul "Auto-Scan" (Scanare automată) recunoaşte tipurile de fotografie, document şi film, furnizând setările adecvate pentru scanare şi salvare. Adaptorul c.a. încorporat face unitatea mai compactă şi reduce aglomerarea pe birou.

Software inteligent inclus


Realizaţi majoritatea scanărilor cu software-urile incluse, My Image Garden şi Scanning Utility, care vă oferă o gamă largă de funcţii utile. Gestionaţi fişierele scanate uşor şi utilizaţi Auto Document Fix pentru a optimiza productivitatea şi calitatea imaginilor şi documentelor. Convertiţi documentele în PDF-uri, cu protejare prin parolă pentru siguranţa informaţiilor confidenţiale.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon CanoScan 9000F Mark II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Scanning resolution in dots per inch

Rezoluţie de scanare exprimată în puncte per ţol

A4 colour document scan speed

Viteza de scanare a documentelor A4 color

Negative film scanning

Scanarea negativelor de film

One touch operation

Operare tactilă

PDF files creation function

Funcţia de creare fişiere PDF

Film Auto Retouching & Enhancement

Film Auto Retouching & Enhancement (Retuşare şi Intensificare automate film)

CCD sensor for large colour gamut

Senzor CCD pentru o gamă largă de culori

One-stop creative software

Software creativ "one-stop"

 • Scaner

 • Cablu USB

 • Cablu de alimentare

 • Ghidaj pentru film (bandă film de 35 mm)

 • Ghidaj pentru film (format mediu)

 • CD de instalare şi documente imprimate