Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Optional Wi-Fi Unit WU10

Modelul portabil WU10 permite scanarea wireless către dispozitive mobile, oferind o experienţă de scanare cu adevărat mobilă, fără conectarea prin cablu la o reţea sau la vreo sursă de alimentare externă.

Beneficii

  • Scanare wireless pentru mai multă mobilitate
  • Simplu de utilizat
  • Scanaţi până la 400 de imagini color (200 dpi) cu bateria complet încărcată
  • Compatibilitate cu dispozitive Mac, PC, iOS şi Android
  • Scanaţi direct de pe tabletă sau smartphone

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Server de scanare portabil ideal


Unitatea Wi-Fi opţională WU10 completează perfect gama noastră de scanere mobile imageFORMULA. Aceasta permite utilizatorilor să scaneze wireless când se află în deplasare sau la birou, putând astfel să fie la fel de productivi fără conectare la vreo sursă de alimentare sau la vreo reţea.

Uşor de conectat şi utilizat


Unitatea Wi-Fi pentru WU10 este uşor de utilizat – pentru alimentare, trebuie doar să o conectaţi prin USB la dispozitivul mobil de scanare şi veţi avea libertatea de a lucra prin conexiune wireless. Datorită panoului de informare intuitiv, pe bază de coduri de culori, este uşor de utilizat de oricine.

Scanare rapidă oriunde vă aflaţi


Datorită funcţiei Wi-Fi, aveţi posibilitatea de a scana oriunde v-aţi afla – la birou, acasă, în deplasare sau la punctele de service pentru clienţi. Acceleraţi procesul decizional şi de validare a datelor scanând documente importante - precum contracte, documente de autentificare a identităţii şi facturi de utilităţi - pe telefonul mobil, tableta sau computerul dvs. şi transmiteţi-le către un flux predefinit de lucru profesional sau o aplicaţie cloud. Cu WU10 puteţi scana până la 400 de imagini (200 dpi) când bateria este complet încărcată, beneficiind astfel de scanare mobilă rapidă fără a compromite performanţa.

Conectivitate Wi-Fi flexibilă


Unitatea opţională Wi-Fi poate funcţiona atât în medii cu punct de acces cât şi în mod staţie (peer-to-peer). Angajaţii aflaţi mereu în mişcare îşi pot conecta unitatea WU10 la scanerul mobil Canon, pentru a activa o legătură wireless directă la telefonul mobil sau la tabletă. La birou, scanerul poate fi partajat de un grup de utilizatori prin intermediul serverului reţelei Wi-Fi a companiei sau prin conexiune Wi-Fi directă.

CaptureOnTouch pentru dispozitive mobile


Puteţi scana direct pe dispozitive iPhone, iPad şi Android, oriunde v-aţi afla, cu ajutorul puternicului nostru software de scanare CaptureOnTouch Mobile. Economisiţi timp preţios cu ajutorul funcţiilor care includ scanarea faţă-verso a documentelor la o singură trecere. Instrumentele avansate de procesare a imaginilor, precum detectarea automată a formatului documentului, corectarea alinierii şi eliminarea paginilor goale, asigură constant imagini de calitate superioară. Această aplicaţie gratuită este disponibilă pentru dispozitive iOS şi Android. Pentru productivitate sporită în mişcare, puteţi efectua scanări în loturi şi salva informaţiile acumulate în sistem cloud sau le puteţi adăuga unor fluxuri de lucru profesionale. Pentru mai multe informaţii, consultaţi documentaţia software-ului aferent.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Optional Wi-Fi Unit WU10, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

USB connection

Conexiune USB