Scanarea cu uniFLOW

Bucuraţi-vă de mai multă valoare de la flota Canon datorită programului uniFLOW: platforma software care simplifică toate cerinţele de imprimare, scanare şi gestionare a dispozitivelor. Designul modular şi integrarea strânsă cu dispozitivele Canon asigură un potenţial neegalat pentru creare unei singure platforme personalizate care controlează imprimarea, scanarea în birou şi din biroul de imprimare din companie. 

uniFLOW se ocupă de întregul proces de scanare: de la scanarea direct de pe un dispozitiv, procesarea fără efort a documentelor cu puternicul motor de scanare şi apoi distribuirea lor către orice destinaţie acceptată.

Scanarea comodă de pe dispozitive Canon

Beneficiaţi de experienţe de scanare fără efort cu o interfaţă coerentă pe toate imprimantele multifuncţionale compatibile Canon (imageRUNNER ADVANCE, selectaţi imageRUNNER şi i-SENSYS) şi pe scanerele de reţea Canon (imageFORMULA ScanFront), oferind o formă ultra-compactă şi fiabilitate la alimentarea cu hârtie.

Easy Scanning

Scanarea personalizată

Urmărirea scanării: utilizatorii pot vedea numai fluxurile de lucru relevante, indiferent de dispozitivul la care se conectează în cadrul companiei. Administratorii uniFLOW pot aplica permisiuni cu uşurinţă pentru a controla fluxurile de lucru care ar trebui să fie accesibile pentru toată lumea sau pentru un anumit departament, grup sau utilizator.

Scanarea sigură

Preveniţi utilizarea neautorizată a dispozitivelor cu o gamă de opţiuni flexibile de conectare a utilizatorilor precum folosirea cardului, a numelui de utilizator/parolei, a codului PIN, a codului de operaţie sau conectarea anonimă. Accesul la funcţiile de scanare poate fi restricţionat pe baza utilizatorului pentru protejarea suplimentară a informaţiilor economice sensibile sau confidenţiale. Jurnalul de audit a operaţiilor de scanare este înregistrat pentru raportarea ulterioară.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Scanaţi cu uşurinţă

Funcţia de conectare unică asigură accesul la funcţiile de scanare şi imprimare pe dispozitive multifuncţionale care asigură procese economice eficiente. După conectare, o interfaţă intuitivă şi comodă cu utilizatorul, coerentă pe toate dispozitivele, simplifică scanarea. Previzualizarea pe ecran ajută utilizatorii să-şi verifice scanările.

Procesarea rapidă şi flexibilă a imaginilor scanate

Cu uniFLOW automatizaţi uşor conversia imaginilor scanate în documente structurate şi hiper-comprimate şi cu funcţie de căutare. Documentele capturate sunt pregătite pentru editare, arhivare sau integrarea în sistemele dvs.

Versiunea minimă necesară pentru compatibilitatea cu scanerele de reţea ScanFront este uniFLOW 5.4. Discutaţi chiar astăzi cu revânzătorul autorizat sau cu responsabilul pentru integrarea de sisteme Canon despre uniFLOW. Toate numele de mărci şi de produse sunt mărci comerciale ale deţinătorilor acestora.