Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Scanerele de reţea ScanFront300e/300eP ultracompacte, prevăzute cu software-ul eCopy ShareScan, asigură partajarea intuitivă a documentelor şi un grad ridicat de integrare în procese şi aplicaţii profesionale.

Beneficii

  • Scanare în reţea productivă şi ultracompactă
  • Automatizarea inteligentă a fluxurilor de lucru profesionale pe dispozitiv
  • Administrare centrală simplă cu securitate îmbunătăţită
  • Conectori de aplicaţii pentru integrare şi conectivitate perfecte

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Prelucrare inteligentă a documentelor


Scanerul de reţea ScanFront 300e/eP activat de eCopy ShareScan ajută la automatizarea proceselor profesionale şi la îmbunătăţirea productivităţii la locul de muncă prin captarea rapidă şi inteligentă a documentelor şi conectivitate la reţelele, fluxurile de lucru şi aplicaţiile profesionale.

Scanare uşoară


Ecranul tactil color de 8,5" cu software eCopy ShareScan oferă o interfaţă de utilizare intuitivă, permiţând scanarea rapidă şi uşoară către multiple destinaţii - precum e-mail, foldere din reţea, transmiterea fax prin Internet sau direct la un desktop de utilizator. Mai mult, fluxurile de lucru profesionale pot fi automatizate cu uşurinţă utilizând funcţia OCR cu o singură apăsare de buton şi direcţionarea destinaţiei utilizând funcţia de parcurgere a folderelor şi meniurile mobile.

Ultracompact şi fiabil


Designul compact permite amplasarea comodă a scanerului ScanFront 300e/300eP în birourile mici, permiţând utilizatorilor o manevrare flexibilă a hârtiei, scanare rapidă şi productivitate îmbunătăţită la locul de muncă. Designul cu circuitul direct pentru hârtie asigură scanarea fiabilă în loturi a documentelor mixte de la coli subţiri la cărţi de vizită groase.

Conectivitate perfectă


Scanerul de reţea ScanFront 300e/300eP se integrează perfect în platforma eCopy ShareScan Manager cu alte dispozitive conectate prin eCopy. Aceasta oferă administratorilor o interfaţă comună pentru administrarea la distanţă a tuturor dispozitivelor activate de eCopy din reţeaua lor.

Conectori industriali opţionali


Conectorii eCopy încorporabili opţionali sunt disponibili pentru integrarea dinamică a sistemului în sisteme de administrare de conţinut, precum Microsoft SharePoint, Captaris RightFax, Interwoven Worksite şi EMC Documentum. În plus, un conector al kitului de dezvoltare a software-ului permite furnizorilor independenţi de software să-şi dezvolte propriile soluţii personalizate.

Creşterea productivităţii la birou


Obţineţi eCopy PDF Pro Office cu ScanFront 300e/300eP – o aplicaţie desktop puternică şi uşor de utilizat care vă permite crearea, manipularea şi conversia fişierelor PDF. Aceasta permite colaborarea mai mult ca niciodată, pentru creşterea productivităţii şi reduceri de costuri spectaculoase.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP, despre funcţiile şi capabilităţile sale.