Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Un scaner color de reţea rapid şi compact, conceput pentru creşterea productivităţii şi simplificarea partajării informaţiilor. Designul elegant dar robust îl face ideal pentru birouri aglomerate şi medii de relaţii cu clienţii.

Beneficii

  • Design compact, atractiv
  • Scanaţi şi trimiteţi documente către destinaţii multiple
  • Operare simplă, cu un ecran tactil color intuitiv
  • O serie întreagă de funcţii avansate de securitate
  • Simplitate în gestionarea la distanţă şi integrarea în reţea

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Design care economiseşte spaţiu


ScanFront 300/300P este simplu de utilizat, uşor de gestionat şi are cele mai mici dimensiuni din clasa sa, putând fi amplasat aproape oriunde în birou. Cu un design robust, elegant, se potriveşte la punctele service clienţi, asigurând un punct de captură uşor.

Creşteţi productivitatea


Scanerul ScanFront 300/300P ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru şi reduce costurile cu viteze de scanare productive, de până la 30 ppm/60 ipm. Angajaţii din birouri pot să trimită rapid şi sigur documente la diverse destinaţii din reţea, inclusiv la mai multe destinaţii simultan - economisind timp şi costuri.

Operare simplă


ScanFront 300/300P propune utilizatorilor o experienţă simplă şi comodă. Un ecran tactil color de înaltă definiţie permite echipelor să navigheze rapid şi cu încredere prin meniuri, în timp ce butoanele de operaţii personalizate asigură distribuirea promptă şi corectă a fişierului.

Securitate robustă


Funcţiile avansate de securitate vă ajută să păstraţi controlul asupra informaţiilor dvs. critice. Autentificarea sigură a utilizatorului şi recunoaşterea amprentei (doar ScanFront 300P) previn accesul neautorizat la reţeaua companiei. Pentru protecţie sporită, puteţi să restricţionaţi accesul la anumite funcţii ale scanerului pentru utilizatori individuali.

Gestionare comodă de la distanţă


Scanerele de reţea ScanFront 300/300P sunt simplu de instalat şi de administrat şi ajută la reducerea costurilor IT. Adăugarea unui scaner în reţea nu necesită hardware sau software suplimentar. Administratorii IT pot să actualizeze, să realizeze copii de siguranţă şi să restabilească de la distanţă dispozitive multiple, printr-un simplu browser We sau simultan, cu Instrumentul de administrare ScanFront.

Integrare perfectă


Integrarea cu sisteme de gestionare a documentelor este simplă datorită denumirii personalizate a fişierului index şi fişierului imagine, care permit clasificarea şi recuperarea mai uşoară a fişierelor.

Fiabilitate pe care vă puteţi baza


Cu un circuit direct pentru hârtie şi un alimentator robust, puteţi scana cu încredere hârtie cu greutăţi şi formate diverse în acelaşi timp. Pe ScanFront 300P, un senzor cu ultrasunete pentru alimentare dublă asigură că documentele suprapuse nu vor rămâne nedetectate.

Pozitiv din punct de vedere ecologic


Cu un consum de energie cu până la 70% mai redus decât produsele similare, ScanFront 300/300P poate ajuta la îndeplinirea obiectivelor companiei dvs. de reducere a energiei consumate.

Personalizare unică şi simplă


Un kit de dezvoltare software (SDK) este disponibil pentru integratori, permiţându-le să dezvolte soluţii unice de captură pentru scanare cu scanerul de reţea ScanFront. Informaţii suplimentare sunt disponibile prin intermediul Programului de dezvoltare a soluţiilor de afaceri Canon (Business Solutions Developer Programme - BSDP).

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, despre funcţiile şi capabilităţile sale.