Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II

Scanerul mobil compact şi elegant P-208II reprezintă alegerea perfectă pentru angajaţii care călătoresc şi pentru utilizatorii casnici. Alimentatorul automat pentru 10 coli şi funcţia de scanare faţă-verso de mare viteză asigură menţinerea unui nivel ridicat de productivitate.

Canon imageFORMULA P-208II

Beneficii

  • Ultracompact, uşor şi flexibil
  • Scanare productivă faţă-verso de 16 ipm, cu alimentator automat pentru 10 coli
  • Acceptă scanarea cardurilor în relief şi a fotografiilor
  • Funcţionare imediată uşoară, confortabilă şi intuitivă
  • Compatibil cu Mac şi Windows
  • Unitate Wi-Fi opţională WU10 disponibilă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA P-208II

Scanare mobilă extrem de productivă


Scanerul de mici dimensiuni P-208II oferă viteze de scanare faţă-verso impresionante, de până la16 ipm Alimentatorul automat pentru 10 coli integrat permite scanarea în loturi, pentru un plus de productivitate: perfect pentru scanarea contractelor şi documentelor asociate. Eliminaţi surplusul de bagaje cu noul P-208II, datorită dimensiunilor sale, care depăşesc cu puţin dimensiunile unei rigle obişnuite, şi a greutăţii de doar 600 g. Alimentat direct prin USB, acesta vă permite să păstraţi un ritm de lucru alert oriunde, acasă sau în deplasare.

Avantajul funcţionării imediate în deplasare


Elegant, compact şi ultrauşor, scanerul P-208II asigură o funcţionare cu adevărat imediată. Datorită funcţiei CaptureOnTouch Lite încorporate şi fără a fi necesară descărcarea niciunui software sau driver suplimentar, vă puteţi pur şi simplu conecta şi puteţi începe să scanaţi. Funcţiile de scanare şi interfaţa îmbunătăţită şi cu pictograme înseamnă că vă veţi bucura de o experienţă de scanare mai intuitivă. O gamă extinsă de plug-inuri pentru SugarSync, OneDrive şi Dropbox, alături de Google Drive™, Evernote şi SharePoint, facilitează lucrul cu instrumentele software preferate.

Scanaţi documente diferite


P-208II poate scana o gamă variată de suporturi, de la coli A4 la documente cu dimensiuni neregulate, cum sunt cardurile în relief, fiind astfel perfect pentru utilizatorii mobili. Organizaţi-vă şi creaţi mai mult spaţiu în locuinţă scanând facturile de utilităţi sau păstraţi-vă amintirile în format digital, scanându-vă fotografiile vechi la înaltă calitate cu ajutorul unei funcţii speciale, care reproduce imaginile cât mai fidel celor originale.

Procesare a imaginilor uşor de utilizat


Gama de funcţii de procesare a imaginilor oferită de scanerul P-208II include detectarea automată a culorilor, recunoaşterea orientării textului şi îmbunătăţirea clarităţii textului, pentru a oferi imagini de înaltă calitate şi pentru a vă ajuta să economisiţi timp preţios. Pentru o scanare comodă şi intuitivă, folosiţi modul Complet automat, care aplică automat setările optime pentru documentul dvs. Încărcaţi documentele şi scanaţi!

Scanare wireless flexibilă


Pentru a vă bucura de libertatea de a scana de oriunde v-aţi afla, combinaţi scanerul P-208II cu dispozitivul opţional WU10 Wi-Fi şi bateria aferentă. Acesta poate fi folosit pentru a scana wireless documente direct pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. de birou sau pentru a fi partajat într-un grup de utilizatori sau de un grup de dispozitive, prin intermediul unui server de reţea sau a unui router.

CaptureOnTouch pentru dispozitive mobile


Puternica aplicaţie CaptureOnTouch Mobile vă asigură flexibilitatea de a scana direct către Phone®, pe iPad® sau pe dispozitive Android. Economisiţi timp preţios cu scanarea faţă-verso a documentelor dintr-o singură trecere. Această aplicaţie gratuită este disponibilă pentru dispozitive iOS şi Android.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA P-208II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

8-ppm

Viteză de scanare A4 (o faţă)

10-sheet-ADF

Alimentator automat de documente

Daily Scanning Volume

Volum zilnic de scanare

USB connection

Conexiune USB

Double-sided scanning

Scanare faţă-verso

Windows & Mac compatible

Compatibilitate cu Windows şi Mac

Tilting control panel

Scanare uşoară, intuitivă

10-sheet-ADF

plug & play

Wi-Fi Option

Opţiunea Wi-Fi