Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Scanerul mobil compact şi elegant P-208 este alegerea perfectă pentru angajaţii care călătoresc şi utilizatorii casnici. Alimentatorul automat de documente pentru 10 coli şi funcţia de scanare faţă-verso de mare viteză asigură menţinerea unui nivel ridicat de productivitate.

Avantaje

  • Ultracompact, uşor şi flexibil
  • Scanare productivă faţă-verso de 16 ipm, cu alimentator automat de documente pentru 10 coli
  • Acceptă scanarea cardurilor imprimate în relief şi a fotografiilor
  • Funcţionare imediată, practică şi intuitivă
  • Compatibil cu Mac şi Windows
  • Unitate Wi-Fi opţională WU10 disponibilă

Caracteristici detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA P-208

Scanare mobilă extrem de productivă


Scanerul de mici dimensiuni P-208 oferă viteze de scanare faţă-verso impresionante, de până la 16 ipm (alb-negru). Alimentatorul automat de documente pentru 10 coli integrat permite scanarea în loturi, pentru un plus de productivitate: perfect pentru scanarea contractelor şi documentelor conexe. Călătoriţi lejer cu scanerul P-208 deoarece dimensiunile sale depăşesc cu puţin mărimea unei rigle obişnuite şi cântăreşte doar 600 g. Alimentat direct prin USB, scanerul permite păstrarea unui ritm de lucru alert oriunde, acasă sau în deplasare.

Avantajul funcţionării imediate în deplasare


Elegant, compact şi ultrauşor, scanerul P-208 asigură o funcţionare cu adevărat imediată. În modul „AutoStart” (Pornire automată), conectaţi scanerul prin USB la computerul dvs. Windows sau Mac, iar software-ul Canon încorporat pentru captură de imagini CaptureOnTouch Lite se lansează imediat. Puteţi scana în câteva momente, fără vreun software sau driver suplimentar.

Scanaţi documente diferite


P-208 poate scana o gamă variată de suporturi materiale, de la coli A4 la documente cu formate neregulate precum cardurile imprimate în relief, fiind astfel accesoriul perfect pentru utilizatorii mobili. Organizaţi-vă şi creaţi mai mult spaţiu în locuinţă scanând facturile de utilităţi sau păstraţi-vă amintirile în format digital, scanând fotografiile vechi la înaltă calitate cu ajutorul unei funcţii speciale care reproduce imaginile cu cea mai înaltă fidelitate posibilă.

Procesarea imaginilor uşor de utilizat


Gama de funcţii de procesare a imaginilor oferită de scanerul P-208 include detectarea automată a culorilor, recunoaşterea orientării textului şi îmbunătăţirea clarităţii textului, pentru imagini de înaltă calitate şi pentru economisirea unui timp preţios. Pentru scanare comodă şi intuitivă, folosiţi modul Complet automat care aplică automat setările optime pentru documentul dvs. Încărcaţi documentele şi scanaţi!

Scanare wireless flexibilă


Pentru libertatea de a scana oriunde v-aţi afla, combinaţi scanerul P-208 cu dispozitivul opţional WU10 Wi-Fi şi bateria aferentă. Acesta se poate folosi la scanarea wireless a documentelor direct pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. de birou sau pentru a partaja scanerul într-un grup de utilizatori sau de dispozitive, prin intermediul unui server de reţea sau a unui router domestic.

CaptureOnTouch pentru dispozitive mobile


Conectaţi scanerul P-208 la dispozitivul opţional WU10 pentru a utiliza aplicaţia mobilă Canon CaptureOnTouch pentru a scana direct pe dispozitivul iPhone®, iPad® sau Android. Economisiţi timp preţios cu funcţiile care includ scanarea faţă-verso a documentelor la o singură trecere. Instrumentele avansate de procesare a imaginilor precum detectarea automată a formatului documentului, corectarea automată a alinierii şi eliminarea paginilor goale, ajută la obţinerea constantă a unor imagini de înaltă calitate. Această aplicaţie gratuită este disponibilă pentru dispozitive iOS şi Android.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA P-208 , despre funcţiile şi capabilităţile sale.

ADF

Alimentator automat de documente

USB connection

Conexiune USB