Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Ultracompact şi portabil, P-150 este cel mai rapid scaner duplex A4 din domeniu, ideal la birou sau în deplasare — oferind capacităţi de scanare rapidă în loturi de 15 ppm cu un alimentator automat de primă clasă pentru 20 de coli.

Beneficii

  • Scanare rapidă până la 15 ppm (30 ipm)
  • Ultracompact pentru economie de spaţiu şi mobilitate
  • Un adevărat scaner cu funcţionare imediată şi software încorporat
  • Pornire simplă cu USB
  • Scanare rapidă în loturi cu alimentator automat pentru 20 de coli
  • Prelucrare de înaltă calitate a imaginilor cu un senzor de 600 dpi
  • Driver Mac/Linux pentru compatibilitate multiplatformă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA P-150

Cel mai compact şi portabil scaner duplex A4 din domeniu


Având o carcasă uşoară şi un aspect ultracompact, P-150 este ideal atât pentru birourile mici, cât şi pentru birourile la domiciliu unde spaţiul este valoros – şi pentru personalul care trebuie să scaneze documente în deplasare.

Un adevărat promotor al productivităţii


Scanerul P-150 economiseşte timpul utilizatorilor şi îi ajută să realizeze mai mult: scanare simultană a ambelor feţe ale unui document până la 15 ppm; şi scanare în loturi rapidă graţie alimentatorului automat de primă clasă pentru 20 de coli.

Şi, deoarece este atât de uşor de transportat, organizaţiile pot oferi cu uşurinţă angajaţilor acces la distanţă la scanare atunci când nu sunt la birou. Acest lucru ajută la accelerarea procesării documentelor importante, cum ar fi comenzi de achiziţie, facturi şi solicitări de comisioane – asigurând beneficii de productivitate binevenite şi reducerea costurilor.

Perfect în mediul unui birou mic sau al unui birou la domiciliu.


Dimensiunile ultracompacte şi designul elegant al scanerului P-150 îl fac potrivit pentru un mediu de tipul birou mic/birou la domiciliu. Software-ul CaptureOnTouch face, de asemenea, scanarea extrem de simplă pentru toată lumea.

Ideal pentru cadrele aflate în deplasare


Niciun alt scaner nu se potriveşte mai bine într-o servietă sau geantă pentru laptop, iar pornirea pe bază de USB implică faptul că utilizatorii nu trebuie să poarte asupra lor un adaptor c.a. Conectaţi pur şi simplu scanerul P-150 la laptop şi puteţi începe scanarea. Software-ul încorporat CaptureOnTouch lite permite cadrelor aflate în deplasare să scaneze de la PC-urile altor persoane fără a instala un driver inoportun sau o nouă aplicaţie.

Procesare avansată şi intuitivă a imaginilor


Un senzor de precizie de 600 dpi furnizează o calitate excepţională a imaginilor – în timp ce o gamă largă de funcţii de procesare a imaginilor, cum ar fi detectarea automată a culorilor, detectarea automată a formatului hârtiei, detectarea alinierii necorespunzătoare şi recunoaşterea orientării textului, asigură o calitate şi o eficienţă remarcabile.

CaptureOnTouch pentru simplitatea scanării


Software-ul CaptureOnTouch de la Canon asigură o scanare uşoară şi eficientă, inclusiv o utilizare simplă, printr-o singură atingere, pentru sarcinile de rutină, cum ar fi scanarea către e-mail sau scanarea către desktop. Utilizatorii dispun şi de opţiunea de instalare "cloud-based" Evernote pentru încărcarea rapidă şi uşoară de informaţii pe Web, cu accesare convenabilă din orice loc.

Interfaţare fără efort


P-150 interfaţează cu o gamă largă de alte aplicaţii de procesare a imaginii, graţie driverelor standard TWAIN şi ISIS incluse. Mai mult, P-150 este de asemenea certificat şi compatibil Kofax Virtual Rescan (VRS).

Clasare uşoară


Software-ul CaptureOnTouch şi aplicaţiile integrate de la Canon, cum ar fi BizCard Reader, permit utilizatorilor să scaneze şi să importe cărţi de vizită direct în fişierul lor cu persoane de contact. PaperPort permite, de asemenea, o mai bună clasare, gestionare şi preluare a fişierelor electronice.

Acreditări ecologice


Graţie alimentării prin USB şi unui consum redus de energie, de 5 W, P-150 este o alegere ecologică. Îndeplineşte cu uşurinţă cerinţele programului ENERGY STAR pentru eficienţă energetică şi înregistrează costuri mici de energie pentru funcţionare.

Design contemporan superb


Un finisaj modern negru lucios transformă scanerul P-150 într-o investiţie superbă.

Compatibilitate multiplatformă


Scanerul P-150 oferă compatibilitate pe sistemele de operare Mac cu un driver Mac TWAIN inclus şi software CaptureOnTouch pentru Mac. Este disponibil de asemenea un driver Linux conform SANE pentru organizaţiile care preferă dezvoltarea cu arhitectură proprie. Acest driver poate fi descărcat de pe site-ul de asistenţă pentru software Canon.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA P-150, despre funcţiile şi capabilităţile sale.