Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 este scanerul de birou care asigură cea mai mare productivitate din clasa sa. Cu un design robust, viteză mare şi manevrare fiabilă a suporturilor materiale, este ideal pentru scanarea în volume mari.

Beneficii

  • Viteze de scanare color de vârf de până la 60 ppm
  • Design robust pentru a gestiona până la 7.000 de scanări/zi
  • Construcţie compactă şi productivitate superioară
  • Siguranţa supremă de manevrare a hârtiei include refacerea separării hârtiei
  • Economisiţi costuri IT cu funcţia de înregistrare a datelor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-M160

Scanare rapidă pentru medii cu consum intens de hârtie


Cu viteze impresionante de scanare faţă-verso de până la 60 ppm/120 ipm la 300 dpi, ceea ce este ideal pentru procesarea OCR, DR-M160 este construit pentru scanare de înaltă calitate în medii solicitante

Design robust pentru livrare rapidă


Designul robust include un alimentator impresionant de 60 de coli, adecvat pentru documente în loturi amestecate, pentru a contribui la creşterea productivităţii grupurilor de lucru. DR-M160 este conceput pentru a asigura o alimentare extrem de fiabilă şi separarea diferitelor tipuri de suporturi; de la coli groase până la coli subţiri şi de la carduri în relief la documente cu lungimea de trei metri. Construit pentru a gestiona un număr de până la 7000 de scanări/zi, DR-M160 include role de alimentare pentru solicitări intense şi un sistem solid de transport al hârtiei, care îl fac extrem de durabil şi capabil să preia volume mai mari de lucru.

Manevrare fără probleme a hârtiei


Un sistem unic de refacere a separării permite scanerului să alimenteze din nou automat documentele în cazurile rare în care apare o detectare a alimentării duble, contribuind la reducerea la minim a oricărei nevoi de intervenţie din partea utilizatorului. Butonul de eliberare a alimentării duble permite utilizatorului să ignore rapid o detectare a alimentării duble şi să continue scanarea.

Reducerea costurilor de service cu înregistrarea încorporată


Companiile pot reduce costurile IT datorită funcţiei de înregistrare încorporate în DR-M160. Aceasta colectează date importante despre operarea de către utilizator şi informaţii despre erori care pot fi utilizate de către personalul de service şi asistenţă pentru a identifica orice probleme tehnice şi a vă readuce rapid online.

Software intuitiv inclus pentru uşurinţă de utilizare


imageFORMULA DR-M160 este furnizat cu software uşor de utilizat, pentru scanare perfectă şi gestionarea documentelor. CaptureOnTouch dispune de o interfaţă intuitivă cu utilizatorul care încorporează o funcţie de mod Full Auto (Integral automat) pentru operaţiuni simplificate de scanare; acceptă, de asemenea, scanarea în mai multe formate de fişiere (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP şi PowerPoint) şi conectivitatea cu SharePoint. CapturePerfect este ideal pentru mai multe scanări în loturi de documente critice, deoarece asigură avantaje majore în ceea ce priveşte capacităţile de vizualizare şi metodele de trimitere – inclusiv direct în foldere, către e-mail şi SharePoint. Sunt incluse, de asemenea, cel mai performant software de procesare a imaginilor din domeniu, Kofax VRS şi eCopy PDF Pro Office, pentru crearea, editarea şi conversia rapidă a documentelor PDF.

Adăugaţi o unitate de scanare cu suport plat 101


Unitatea opţională cu suport plat 101 este un accesoriu ideal pentru DR-M160. Fiind uşor de ataşat (prin intermediul cablului USB), aceasta este concepută pentru a funcţiona perfect pentru scanarea de înaltă precizie a documentelor legate sau fragile.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-M160, despre funcţiile şi capabilităţile sale.