Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Scaner de producţie A3 de mare viteză şi înaltă calitate, pentru aplicaţii de scanare speciale şi sarcini de scanare decisive. Perfect pentru birouri centrale sau la distanţă şi departamente de scanare specializate.

DR-G1130

Beneficii

 • Scanare color de mare viteză, de până la 200 ipm
 • Alimentator automat de documente pentru 500 de coli
 • Alimentator fiabil pentru diferite tipuri de documente
 • Alimentare frontală şi circuit rotativ pentru utilizare comodă
 • Design robust pentru volume mai mari de lucru
 • Procesare de înaltă calitate a imaginilor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-G1130

Scanare mai productivă, de mare viteză


Fiţi mai productivi cu scanerul de producţie DR-G1130, de mare viteză. Acesta poate scana la viteze de până la 130 ppm/260 ipm, alb-negru şi în tonuri de gri.
Un cip integrat conferă scanerului viteze maxime chiar şi în cazul selectării mai multor funcţii de procesare a imaginii. Datorită alimentatorului de documente pentru 500 de coli, se pot scana loturi mari, pentru a economisi timp preţios.

Manevrare îmbunătăţită a documentelor


Mai multe funcţii avansate de manevrare a hârtiei îmbunătăţesc eficienţa scanării şi asigură rezultate superioare, indiferent de combinaţia tipurilor de documente. Circuitul plan de alimentare cu hârtie asigură o scanare mai fluentă şi previne deteriorarea hârtiei, în special a celei subţiri, iar cele trei moduri de alimentare cu hârtie oferă opţiuni pentru manipularea eficientă a diferitelor tipuri de documente. Datorită senzorilor de detecţie a capselor, scanerul DR-G1130 previne deteriorarea documentelor, iar senzorul cu ultrasunete pentru detectarea alimentării duble avertizează utilizatorul în eventualitatea puţin probabilă a unei alimentări duble.

Conceput pentru nevoile operatorilor


Designul cu alimentare frontală al scanerului DR-G1130 oferă atât confort, cât şi accesibilitate, permiţând încărcarea şi scoaterea documentelor fără efort, stând pe scaun. Panoul de comenzi şi butoanele de activităţi sunt concepute pentru vizibilitate uşoară la nivelul ochilor.

Construit pentru volume mai mari de lucru


În ciuda dimensiunilor sale compacte, scanerul DR-G1130 are o construcţie robustă pentru a gestiona volumele zilnice ridicate ale mediului de afaceri modern, regimul zilnic de funcţionare sugerat fiind de până la 30.000 de scanări. Este soluţia perfectă pentru diferite sectoare de afaceri, inclusiv pentru birourile corporatiste centrale şi departamentele de scanare specializate.

Procesare de înaltă calitate a imaginilor


Pentru rezultate constante de înaltă calitate, DR-G1130 este prevăzut cu o serie de funcţii inteligente de procesare a imaginilor. O metodă avansată de corectare a alinierii permite scanerului nu doar detectarea şi îndreptarea documentelor alimentate oblic, ci şi o a doua verificare care vizează textul asimetric de pe imaginile scanate. Modul In-folio permite scanarea hârtiei în formate de până la A1. Funcţia de scanare MultiStream creează imagini duble, cum ar fi alb-negru pentru aplicaţiile OCR şi color pentru arhivare, în timp ce funcţia de Evidenţiere caractere ameliorează gradul de lizibilitate, pentru o recunoaştere OCR superioară.

Software şi opţiuni flexibile


Pentru scanarea cu uşurinţă a materialelor legate, conectaţi dispozitivul DR-G1130 la scanerul Canon opţional cu suport plat 201 pentru format A3 sau 101 pentru format A4. Alte opţiuni sunt dispozitivul post-imprimare şi decodorul pentru coduri patch (corecţii). Software-ul Canon CapturePerfect este inclus pentru scanare simplă în loturi, cu conectivitate la SharePoint.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-G1130, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Scanning speed A4 (single sided)

Viteză de scanare A4 (o faţă)

Automatic document feeder

Alimentator automat de documente

Scanning speed A4 (single sided)

Volum zilnic de scanare

A3

Scanare A3 faţă-verso

icon

Scanare eficientă în loturi

USB connection

Calitate îmbunătăţită a imaginii

 • Scaner

 • Disc de instalare

 • Disc Kofax VRS

 • Documentaţie

 • Cablu USB

 • Cablu de alimentare

 • Lavetă de curăţare

Software inclus

Aflaţi mai multe despre software-ul inclus alături de acest scaner.

Aplicaţii Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Aplicaţia puternică ce vă permite să scanaţi repede şi eficient, în loturi. Vă oferă opţiuni avansate de ieşire şi moduri de vizualizare în ferestre multiple şi miniaturale.

 • Obţineţi documente digitale clare de fiecare dată cu o gamă de funcţii care corectează alinierea şi sporesc lizibilitatea şi claritatea
 • Scanaţi direct în e-mail, PDF, fişiere sau prezentări prin simpla atingere a unui buton
 • Înregistraţi sarcinile zilnice şi editaţi, rearanjaţi sau organizaţi fişierele fără efort
 • Asistenţă pentru Kofax VRS

Compatibilitate: Windows

Aflaţi mai multe >

Aplicaţii de la alţi dezvoltatori de software

Kofax VRS

Fiind cel mai bun software de procesare a imaginilor, VRS reduce timpul necesar pentru pregătirea manuală a documentelor, sporeşte calitatea imaginilor scanate şi maximizează performanţa scanerelor de mare volum. Lizibilitatea sporită şi gradul mai mare de recunoaştere OCR cresc productivitatea.
Compatibilitate: Windows

Kituri de dezvoltare software

BSDP

Programul nostru de dezvoltare de soluţii pentru afaceri (BSDP) este conceput să vă ofere acces la o serie de informaţii tehnice menite să ajute la dezvoltarea aplicaţiilor dedicate gamei noastre de produse. Pentru mai multe informaţii despre SDK, accesaţi pagina web Programul Canon pentru dezvoltatori.