Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Îmbunătăţiţi gestionarea documentelor în biroul dvs. cu operaţii de scanare rapidă şi simplă şi cu posibilităţi flexibile de manevrare a hârtiei oferite de DR-2020U - astfel, reduceţi costurile afacerii şi creşteţi profitabilitatea.

Avantaje

  • Scanare color de mare viteză, la 20 ppm sau 40 ipm (200 dpi)
  • Calitate îmbunătăţită a imaginii
  • Scanare polivalentă - ADF, suport plat şi alimentator unic pentru cărţile de vizită
  • Scanare rapidă şi facilă şi ajutorul software-ului CaptureOnTouch
  • Sunt incluse aplicaţii software puternice

Caracteristici detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon imageFORMULA DR-2020U

Scanare versatilă, uşor de utilizat


Dispozitivul uşor de utilizat DR-2020U oferă scanare faţă-verso de mare viteză la un preţ accesibil pentru acasă şi birou, la fel şi pentru departamentele corporative – fără compromisuri în ceea ce priveşte calitatea sau caracteristicile.

Scanerul compact cu design negru aspectuos, suplu, DR-2020U este prevăzut cu trei opţiuni polivalente de scanare care îi permit să se ocupe de o gamă largă de tipuri de documente – de la loturi mari de facturi sau rapoarte, până la cărţi, înregistrări de arhivă delicate şi cărţi de vizită ale clienţilor.

Vitează mare de scanare


Creşteţi productivitatea cu scanarea faţă-verso de mare viteză, indiferent dacă documentele sunt alb-negru sau color. DR-2020U poate scana până la 20 de pagini pe minut sau 40 ipm (la 200 dpi) în cazul utilizării alimentatorului automat de documente.

Calitate îmbunătăţită a imaginii


Funcţiile de imagistică avansate oferă rezultate la cea mai înaltă calitate, cu funcţii precum eliminarea găurilor de perforare, detectarea automată a formatului, corectarea alinierii necorespunzătoare şi îmbunătăţirea clarităţii textului, asigurând constant imagini clare în fişiere cu mărime redusă, pentru procesare mai rapidă. Rapoartele şi fotografiile color pot fi capturate perfect la calitate şi precizie excepţionale, utilizând tehnologia de ultimă oră a senzorului de imagine de 600 dpi de la Canon şi procesarea cu ajutorul funcţiilor de corectare a culorilor 3D.

Opţiuni flexibile de scanare


Pentru maxim de polivalenţă, utilizatorii pot stivui până la 50 de coli în alimentatorul automat de documente sau pot copia manual, utilizând scanerul cu suport plat. În plus, există un cititor special pentru cărţi de vizită, care poate citi până la 15 cărţi de vizită pentru conversia rapidă în masă a informaţiilor de contact pentru afaceri.

Utilizare simplă, printr-o singură atingere


Chiar şi utilizatorii care nu sunt familiarizaţi cu scanarea vor descoperi că DR-2020U poate fi folosit extrem de rapid şi uşor. Panoul de comenzi intuitiv are 3 butoane cu imagini pentru executarea rapidă şi eficientă, printr-o simplă atingere, a activităţilor frecvente de scanare, cum ar fi scanarea către e-mail, scanarea în foldere şi scanarea către imprimantă. Software-ul CaptureOnTouch de la Canon simplifică şi mai mult scanarea, reducând erorile şi economisind timp preţios.

Aplicaţii puternice


DR-2020U este însoţit de un pachet software cuprinzător şi polivalent cu instrumente pentru captarea, editarea, îndosarierea şi gestionarea documentelor, rapid şi eficient. Utilizatorii pot de asemenea să trimită fişiere imagine direct către Microsoft SharePoint sau alte aplicaţii, utilizând software-ul PaperPort inclus. Alte aplicaţii software utile furnizate de Canon sunt CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage şi eCopy PDF Pro Office.

Economisirea banilor prin eficienţă energetică


DR-2020U respectă programul Energy Star şi poate fi pornit şi oprit în mod automat, prin intermediul computerului la care este ataşat.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon imageFORMULA DR-2020U, despre funcţiile şi capabilităţile sale.