Canon imageFORMULA CR-180II

Scanere de documente

Canon imageFORMULA CR-180II

Informaţii suplimentare

Canon CR-180II oferă o viteză de transfer mai mare decât orice alt scaner, de 180 de cecuri pe minut. Designul unic, integrat sporeşte eficienţa: cinci etape cheie sunt gestionate într-un singur proces rapid.

Beneficii

 • Cinci etape cheie într-un singur proces rapid - alinierea stivei de hârtie, citirea MICR, tipărirea pentru andosare, scanarea + sortarea
 • Funcţii de procesare avansată a imaginii, precum Eliminarea marginilor negre, Corectarea alinierii necorespunzătoare, Îmbunătăţirea clarităţii textului şi Prag adaptabil
 • Cinci niveluri de rezoluţie de scanare (până la 240x240 dpi)

Specificaţii detaliate

Scanare de mare viteză a cecurilor

Având o viteză de scanare duplex de 180 de cecuri pe minut (în format american), CR-180II este până la de două ori mai rapid decât alte scanere compacte de cecuri. Puteţi alege din şase tipuri de scanare alb-negru şi în tonuri de gri şi din cinci niveluri de rezoluţie de scanare (până la 240 x 240 dpi). Când sunteţi pregătit să începeţi scanarea, încărcaţi simultan până la 200 de cecuri în tava de alimentare.

Citire exactă a liniei MICR

CR-180II citeşte linia MICR (Magnetic Ink Character Recognition - Recunoaşterea caracterelor scrise cu cerneală magnetică) cu ajutorul unui cititor magnetic Canon de înaltă precizie şi poate citi aceste date simultan cu utilizarea software-ului OCR (Optical Character Recognition - Recunoaşterea optică a caracterelor). În plus, software-ul utilitarului de scanare vă permite să salvaţi datele MICR în moduri diferite: ca nume de fişier al unei imagini, într-o etichetă a fişierului TIFF sau într-un fişier jurnal, ca referinţă.

Procesare avansată a imaginii

Funcţiile sofisticate de procesare a imaginii vă stau la dispoziţie oricând aveţi nevoie de acestea, permiţând scanerului CR-180II să scaneze orice tip de cecuri. Funcţii precum Eliminarea marginilor negre, Corectarea alinierii necorespunzătoare, Îmbunătăţirea clarităţii textului şi Prag adaptabil permit manipularea cecurilor colorate şi ilustrate – precum şi a scrisului dificil de descifrat – astfel încât imaginea scanată obţinută este îmbunătăţită în mod semnificativ. Acest lucru asigură păstrarea tuturor datelor importante de pe cecuri.

Alimentare simplă cu documente

Alimentarea fiabilă este esenţială pentru îndeplinirea eficientă a sarcinii. În acest domeniu, experienţa Canon referitoare la scanarele pentru documente face într-adevăr diferenţa. CR-180II vă permite să reglaţi mecanismul de alimentare în funcţie de grosimea documentelor, ceea ce asigură mişcarea uşoară a fiecărui document în scaner. Formularele în dublu exemplar pot fi de asemenea alimentate, dezactivând mecanismul de separare a hârtiei.

Detectarea alimentării duble

Veţi fi avertizat imediat în cazul în care două cecuri sunt introduse în scaner în acelaşi timp. CR-180II poate fi setat să identifice alimentările duble, în funcţie de grosimea sau lungimea documentelor.

Software inclus

Software-ul aplicaţiei utilitarului de scanare Canon oferă posibilitatea de scanare, salvare a fişierelor, vizualizare sau imprimare a imaginilor, precum şi diverse alte funcţii. CR-180II se livrează împreună cu un driver ISIS/TWAIN standard şi un driver care are la bază cunoscutul software Ranger™ Transport API de la Silver Bullet Technology, ceea ce înseamnă că poate funcţiona perfect cu toate aplicaţiile software de procesare a cecurilor de ultimă oră. Are încorporat de asemenea un kit de dezvoltare a software-ului (SDK), pentru a asigura integrarea perfectă în orice flux de lucru.

Specificaţiile produsului

INFORMAŢII GENERALE DESPRE PRODUS

Tip Scaner de cecuri de birou
Senzor pentru citirea documentelor Senzor CMOS CIS cu 1 linie
Sursă de lumină LED RGB şi LED alb
Partea de citire Faţă/Verso/Duplex
Interfaţă SCSI-III, USB 2.0 High Speed
Dimensiuni Tavă închisă: 399 (L) x 242 (A) x 271 (H) mm
Greutate Aprox. 6,3 kg
Cerinţe de alimentare 220-240 V CA (50/60 Hz)
Consum de energie 35 W în stare de funcţionare, 12 W sau mai puţin în standby,
aprox. 6,6 W în modul de economisire a energiei
Mediu de utilizare 10-32,5 grade Celsius (50-90 grade Farenheit), umiditate: 20-80% RH
Conformitate ecologică RoHS şi ENERGY STAR

VITEZĂ DE CITIRE

Cec (200 dpi) Alb & negru: simplex 180 cpm, duplex 360 ipm
Tonuri de gri: simplex 180 cpm, duplex 360 ipm

DIMENSIUNILE DOCUMENTELOR

Dimensiune Înălţime: 60-118 mm
Lungime: 120-230 mm
Grosime şi greutate 64-157 g/mp (0,08-0,20 mm)
Locaşuri de sortare 2 locaşuri de ieşire (200 coli fiecare)
Capacitatea alimentatorului Aprox. 200 cecuri
Rezoluţie de scanare 100 x 100 dpi, 120 x 120 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 240 x 240 dpi
Mod de ieşire Binar: Alb-negru/Remedierea defecţiunilor/Îmbunătăţirea clarităţii textului/Prag adaptabil
Tonuri de gri: 256 de niveluri, 16 niveluri

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Procesarea imaginilor Corectarea alinierii necorespunzătoare, Eliminarea marginilor negre, Detectarea automată a dimensiunii paginii, Nedetectarea culorilor, Îmbunătăţirea clarităţii textului, Prag adaptabil, Îmbunătăţirea imprimării
Dispozitiv Detectarea alimentării duble (cu infraroşii şi după lungime), funcţie de scoatere a hârtiei, unitate încorporată de bătut colile, dispozitiv de imprimare (standard)

SOFTWARE INCLUS

Software Drivere ISIS/ Twain (Windows 2000/XP Pro/XP Home/Vista), driver Canon, utilitarul de scanare Canon 180II, driver Ranger
MICR/OCR MICR: E13B/ CMC-7, OCR: E13B/OCR-A/ OCR-B
Consumabile Cartuş de cerneală (pentru dispozitivul de imprimare)
Regim de funcţionare zilnic Aprox. 20.000 de scanări/zi
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 151ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 32ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;