no business

Canon imageFORMULA CR-180

Scanere de documente

CR-180 Cheque Reader

Canon imageFORMULA CR-180

Alte informaţii

Vă prezentăm noul lider în scanarea eficientă a cecurilor la birou, Canon CR-180. Oferă o viteză de transfer mai mare decât orice alt scaner. Designul unic, integral duce la eficienţă: cuprinde cinci etape cheie într-un singur proces rapid.

Beneficii

 • Transfer rapid pentru 180 de cecuri pe minut (în format american)
 • Patru niveluri de rezoluţie de scanare (până la 240x240 dpi)
 • Cinci etape cheie într-un singur proces rapid - alinierea stivei de hârtie, citirea MICR, tipărirea pentru andosare, scanarea + sortarea.

Specificaţii detaliate

Scanarea de mare viteză a cecurilor
Având o viteză de scanare duplex de 180 de cecuri pe minut (formatul cecului american), CR-180 este de două ori mai rapid decât alte scanere compacte de cecuri. Puteţi alege din cinci tipuri de scanare alb-negru şi scara de gri şi din patru niveluri de rezoluţie de scanare (până la 240 x 240 dpi). Când sunteţi pregătit să începeţi scanarea, încărcaţi până la 200 de cecuri deodată pe tava de alimentare.

Citirea exactă a liniei MICR
CR-180 citeşte linia MICR (Magnetic Ink Character Recognition - Recunoaşterea caracterelor scrise cu cerneală magnetică) cu ajutorul unui cititor magnetic Canon de înaltă precizie şi poate citi aceste date simultan cu ajutorul unui software OCR (Optical Character Recognition - Recunoaşterea optică a caracterelor). În plus, software-ul utilitarului de scanare vă permite să salvaţi date MICR în moduri diferite: ca numele fişierului unei imagini, într-o etichetă a fişierului TIFF sau într-un fişier jurnal, ca referinţă.

Îmbunătăţirea clarităţii textului
Acest mod de scanare oferă scanări alb-negru mai clare ale cecurilor tipărite cu imagini de fundal ilustrate sau în culori deschise. La o scanare normală, astfel de elemente de design pot produce imagini în care informaţiile importante devin neclare. În contrast, tehnologia exclusivă Canon de procesare a imaginii identifică locul în care se află literele pe pagină şi le accentuează pentru a oferi un nivel de vizibilitate îmbunătăţit.

Alimentare simplă cu documente
Alimentarea fiabilă este esenţială pentru îndeplinirea eficientă a sarcinii. Iată prin ce se deosebeşte expertiza Canon legată de scanarea de documente. CR-180 vă permite să reglaţi mecanismul de alimentare pentru a se potrivi grosimii documentelor, ceea ce asigură mişcarea uşoară a fiecărui document în scaner. Formularele în dublu exemplar pot fi de asemenea alimentate, dezactivând mecanismul de separare a hârtiei.

Detectarea alimentării duble
Veţi fi avertizat imediat în cazul în care două cecuri sunt introduse în scaner în acelaşi timp. CR-180 poate fi setat să identifice alimentările duble, în funcţie de grosimea sau lungimea documentelor.

Software
Software-ul aplicaţiei utilitarului de scanare Canon oferă posibilitatea de a scana, de a salva fişierele, de a vizualiza sau tipări imaginile şi permite executarea altor funcţii. Driverul ISIS/TWAIN este încorporat şi există un kit de dezvoltare a software-ului, care este pregătit pentru a personaliza operaţiunea de scanare.

Specificaţiile produsului

INFORMAŢII GENERALE DESPRE PRODUS

Tipul de scanner Scanner pentru imagini color cu alimentare cu hârtie
Color Da
Alimentarea cu energie AC120V(60Hz) sau AC220-240V (50/60HZ)
Dimensiuni 399 x 242 x 271 mm (lxAxÎ) cu extensia tăvii de primire închisă
Greutate Aprox.6,3 kg
Interfaţă SCSI-III, USB 2.0 de mare viteză

CITIREA DOCUMENTELOR

Elementul de scanare Senzor de contact imagine (CMOS)
Sursa de lumină LED RGB (roşu, verde, albastru) şi matrice LED alb
Viteza de scanare Cecuri americane: 180 de cecuri pe minut
Modul de scanare Rezoluţie de ieşire pentru imagine (dpi): 240 x 240, 200 x 200, 150 x 150, 100 x 100
Alb-negru: Binar, remedierea defecţiunii, îmbunătăţirea clarităţii textului (simplex, duplex în fiecare mod) Scara de gri: 256 de niveluri, 16 niveluri (simplex, duplex)

ALIMENTAREA CU DOCUMENTE

Grosimea documentelor 0,08 - 0,20 mm, greutate: 60-120 g/mp
Dimensiunile documentelor Înălţime: 60 118 mm, lungime: 120 - 230 mm
Capacitatea dispozitivului de alimentare Alimentator automat încorporat
Înălţimea maximă a stivei: 20 mm (aprox.200 de coli sau mai puţine, greutate hârtie: 60 - 120 g/mp
Alte funcţii Culoare nedetectată de scaner, detectare automată a dimensiunii hârtiei, detectare a alimentării duble, îmbunătăţirea imprimării

CARACTERISTICI SPECIALE

Software Utilitarul pentru scanare Canon
Drivere Driver ISIS/TWAIN
 • ™Toate denumirile de companii şi/sau produse sunt mărci comerciale şi/sau mărci comerciale înregistrate ale producătorilor respectivi pe pieţele şi/sau în ţările acestora.
 • Canon îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile fără înştiinţare.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 47ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 31ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;