CapturePerfect SDK: O ocazie profitabilă pentru dezvoltatorii de software

Capture Perfect SDK (Software Developers Kit - trusa pentru dezvoltatorii de software) este un instrument practic care permite dezvoltatorilor să utilizeze trusa Capture Perfect pentru clienţi. Este deosebit de economică, uşor de utilizat şi compatibilă cu toate scannerele DR. Are un ciclu de developare rapid şi se bazează pe platforma software CapturePerfect, nefiind nevoie de cunoştinţe specializate privind comenzile complexe ale scannerului.

Scannerele DR de la Canon se adresează unei categorii vaste de clienţi, oferindu-vă o ocazie profitabilă de a contribui la automatizarea şi optimizarea întregului proces de scanare al companiei. Este suficient să aveţi CapturePerfect SDK împreună cu Microsoft Developer Tools pentru a putea să creaţi soluţii personalizate perfecte.

Clienţii dumneavoastră economisesc timp şi efort semnificativ, iar dumneavoastră vă puteţi bucura de beneficii similare, datorită funcţionalităţii depline, flexibilităţii şi simplităţii CapturePerfect SDK. Nu se plătesc drepturi de autor pentru utilizarea aplicaţiilor.

Pentru a accesa mai multe detalii ale CapturePerfect SDK, puteţi face clic aici  pentru a vă alătura programului Business Solutions Developer.

spacer
					image
Descărcare
Broşura [PDF, 267 KB]
Drivere