Simulation & Design Projectors

Proiectoare de simulare şi design

Proiectaţi cu uşurinţă fotografii şi filmări frumoase.

Canon XEED WUXGA Laser Series

Pentru profesioniştii care caută proiectoare profesionale cu laser de calitate superioară pentru utilizare în domeniile comercial, medical şi educaţional, gama Canon XEED LASER oferă un design nou cu lentila poziţionată central, cu o sursă laser care aproape nu necesită întreţinere, conectivitate HDBaseT, plus o selecţie de şase lentile.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA Laser Series

Proiectoarele LCOS cu laser oferă luminozitate ridicată şi culori precise

Canon XEED LASER Series

Imagine de calitate impresionantă

Proiectaţi fotografii şi filme de înaltă rezoluţie care reproduc cu fidelitate luminozitatea autentică, culorile vibrante şi contrastul superb al fotografiilor originale. Fiecare proiector de design asigură imagini clare, precise şi fluide, fără efect de grilă, iar gama largă de moduri de imagine presetate oferă rezultate uimitoare în aproape orice medii sau condiţii de iluminare.

Connectivity wide view man projector presentation

Conectivitate adaptabilă

Dispunând de porturi HDMI, DVI, VGA şi USB şi compatibilitate cu Crestron RoomView.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Instalare uşoară

Fiecare proiector de simulare dispune de moduri de utilizare flexibile şi este uşor de ajustat. Proiectoarele pot fi utilizate autonom sau în instalaţii fixe, pot fi montate cu uşurinţă pe perete sau tavan şi sunt perfecte pentru instalaţiile cu un singur proiector sau cele cu mai multe proiectoare, cum ar fi sistemele suprapuse sau cele combinate.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Nu găsiţi ceea ce căutaţi?