Compact and portable hero image projector close up

Proiectoare profesionale

Soluţii care pot fi extinse pentru orice mediu de instalare.

Canon XEED WUXGA Laser Series

Pentru profesioniştii care caută proiectoare profesionale cu laser de calitate superioară pentru utilizare în domeniile comercial, medical şi educaţional, gama Canon XEED LASER oferă un design nou cu lentila poziţionată central, cu o sursă laser care aproape nu necesită întreţinere, conectivitate HDBaseT, plus o selecţie de şase lentile.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA Laser Series

Proiectoarele LCOS cu laser oferă luminozitate ridicată şi culori precise

Canon XEED LASER Series

Instalare şi întreţinere uşoară

Fiecare proiector este incredibil de uşor de folosit. Funcţiile de zoom motorizat, focalizare şi deplasare a obiectivului pot fi controlate de la distanţă cu o precizie de jumătate de pixel, ideal pentru instalaţiile cu un singur proiector sau cele cu proiectoare multiple precum sistemele suprapuse şi combinate sau domurile. Lămpile de înaltă eficienţă sunt uşor accesibile în spatele proiectorului, iar filtrele de aer pot fi glisate cu uşurinţă în exterior. Astfel, întreţinerea acestor proiectoare este rapidă şi simplă.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Obiective interschimbabile

Extindeţi-vă proiectorul. Alegeţi dintre cinci obiective interschimbabile, de calitate superbă, pentru proiectoarele XEED sau dintre opt obiective pentru gama LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Imagistică adaptabilă, de înaltă calitate

Dispunând de sistemul optic AISYS, pentru imagini incredibil de clare şi o gamă largă de intrări disponibile, aceste proiectoare profesionale asigură o calitate fantastică a imaginii şi conectivitate versatilă. Combinarea hardware a marginilor permite combinarea omogenă a imaginilor de la mai multe proiectoare. Corecţia trapezoidală cu patru puncte asigură o imagine clară şi precisă, chiar dacă proiectarea se face la un unghi.

Connectivity wide view man projector presentation

Nu găsiţi ceea ce căutaţi?