Compact and portable hero image projector close up

Proiectoare pentru companii şi educaţie

Proiectare versatilă pentru birouri şi săli de clasă.

Canon XEED WUXGA Laser Series

Pentru profesioniştii care caută proiectoare profesionale cu laser de calitate superioară pentru utilizare în domeniile comercial, medical şi educaţional, gama Canon XEED LASER oferă un design nou cu lentila poziţionată central, cu o sursă laser care aproape nu necesită întreţinere, conectivitate HDBaseT, plus o selecţie de şase lentile.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA Laser Series

Proiectoarele LCOS cu laser oferă luminozitate ridicată şi culori precise

Canon XEED LASER Series

Instalare versatilă

Dacă aveţi nevoie de un proiector pentru medii de afaceri sau educaţionale ori de un proiector cu laser, această gamă se adaptează la orice mediu de lucru. Cu moduri flexibile de operare şi conectivitate versatilă de înaltă definiţie, aceste proiectoare pot fi încorporate aproape oriunde. Modelele cu distanţă scurtă şi ultra-scurtă sunt ideale pentru medii cu spaţiu limitat.

Connectivity wide view man projector presentation

Imagini de înaltă calitate

Sistemele optice avansate de la Canon sunt concepute pentru a optimiza generarea unor imagini de înaltă calitate. Aceste proiectoare beneficiază fie de tehnologia DLP, fie de tehnologia avansată a panourilor LCOS pentru a oferi imagini clare şi precise, cu o luminozitate autentică a culorilor şi raporturi de contrast ce asigură niveluri excelente de negru şi detalii superbe.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Nu găsiţi ceea ce căutaţi?