Full Frame DSLR Camera

Aparat foto DSLR de cadru întreg

Aparatele noastre foto DSLR de cadru întreg combină calitatea uimitoare a imaginii cu performanţa excepţională.

Surprindeţi fiecare culoare, fiecare nuanţă, fiecare detaliu

Aparatele foto de cadru întreg fără compromisuri de la Canon oferă un interval dinamic larg pentru a păstra detaliile din zonele luminoase şi din cele întunecate, imagini cu zgomot redus direct de pe aparatul foto şi adâncime redusă a câmpului pentru portrete uluitoare. Concepute pentru a asigura rezultate profesionale cu fiecare fotografie realizată.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Senzorul de cadru întreg de 30,4 megapixeli al aparatului foto 5D Mark IV oferă imagini pline de detalii, chiar şi în zonele foarte luminoase sau foarte întunecate.

Descoperiţi mai multe

Featured product
Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/4
  • 1/1000
  • 800

DSLR de cadru întreg

De ce să alegeţi un aparat foto de cadru întreg de la Canon?

Surprindeţi toate detaliile

Senzorii CMOS de cadru întreg de la Canon vă permit să surprindeţi imagini cu aspect bogat datorită intervalului dinamic larg, care reduce efectul de pierdere a detaliilor în zonele întunecate sau foarte luminoase. Iar în etapa de postproducţie puteţi face mai multe cu fişierele dvs., datorită unei latitudini de expunere generoase.

Capture all the details

Fotografiaţi la lumină redusă cu zgomot minim

Imaginile cu zgomot redus, de înaltă claritate sunt obţinute fără efort atunci când utilizaţi un aparat foto de cadru întreg de la Canon, datorită senzorilor de mari dimensiuni care captează cât mai multă lumină posibil şi procesoarelor DIGIC care reduc artefactele ce pot compromite fotografiile.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Realizaţi portrete uluitoare

Gama de cadru întreg de la Canon oferă o adâncime a câmpului semnificativ mai redusă decât aparatele foto cu senzori mai mici, ceea ce înseamnă că atunci când le utilizaţi pentru a fotografia portrete, puteţi izola un subiect foarte clar pe un fundal estompat, pentru fotografii extrem de stilizate, cu aspect profesional.

Produce stunning portraits

Articole conexe

Canon Professional Services

Membrii au acces la asistenţă CPS, atât local, cât şi în cazul evenimentelor majore, un serviciu de reparaţii prioritar şi, în funcţie de nivelul de membru, închirieri gratuite de echipamente de rezervă.

Alăturaţi-vă

Aflaţi mai multe

Canon Professional Services