Software PIXMA

Gama de imprimante şi dispozitivele multifuncţionale PIXMA vă oferă calitate excepţională de imprimare şi un software cuprinzător pentru a vă inspira ideile creative. Vă puteţi redescoperi amintirile pierdute simplificând modul în care vă organizaţi şi vă imprimaţi fotografiile, inclusiv pe cele de pe Facebook. Scanaţi documente, creaţi fişiere PDF şi accesaţi cu uşurinţă servicii online exclusive.

My Image Garden

Descoperiţi întregul potenţial al produsului dvs. PIXMA. Simplificaţi modul în care vă organizaţi şi imprimaţi fotografiile cu ajutorul software-ului My Image Garden. Acesta reuneşte toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă inspira ideile creative prin intermediul sugestiilor automate, formatelor incluse şi multor alte funcţii.

My Image Garden -banner

Vizionaţi turul My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM este un serviciu online pentru utilizatorii de cerneală Canon originală, care vă permite să descărcaţi fotografii, ilustraţii, colaje de hârtie şi multe altele de pe paginile unor fotografi şi artişti recunoscuţi la nivel internaţional.

Se adaugă tot timpul conţinut nou, ca o sursă de inspiraţie constantă pentru creativitatea dvs. Nu trebuie decât să parcurgeţi, descărcaţi şi imprimaţi conţinut din My Image Garden, direct de pe ecranul imprimantei PIXMA compatibilă cu serviciile de tip cloud sau din aplicaţia Canon PRINT.

[MASTER] Imagine_Creative Park_184x34
Creative Park este un serviciu online disponibil oricui, care permite crearea propriilor felicitări, calendare personalizate şi multe altele, precum fotografii şi obiecte de papetărie amuzante.

Încercaţi Creative Park acum

Organizaţi-vă imaginile

Găsiţi fotografii pe calculatorul dvs., chiar şi dintre cele de mult uitate. My Image Garden vă organizează automat fotografiile după data la care au fost realizate şi le afişează în vizualizarea de tip calendar. Tehnologia integrată de recunoaştere a feţei simplifică organizarea imaginilor după persoana din fotografie. Puteţi grupa cu uşurinţă imaginile în funcţie de eveniment, de ex. nunţi, zile de naştere etc.

Creaţi şi imprimaţi

Imprimarea fotografiilor dvs. nu a fost niciodată mai uşoară. My Image Garden aduce toate setările de imprimare, precum tipul de hârtie, dimensiunea şi marginile pe un singur ecran, pe care puteţi naviga cu uşurinţă. Este simplu şi rapid să vă transformaţi fotografiile în opere de artă cu numeroasele şabloane şi filtre foto incluse. Creaţi şi imprimaţi felicitări, calendare şi colaje de fotografii personalizate cu ajutorul meniului My Art.

Full HD Movie Print

Capturaţi cele mai bune momente din filmele dvs. Redaţi pur şi simplu filmul realizat cu o cameră Canon şi selectaţi cadrele de imprimat ca fotografii individuale, uniţi mai multe cadre sau etalaţi un număr de clipuri video pentru a spune o poveste.

Imprimare directă pe disc

Oferiţi discurilor dvs. un finisaj elegant, profesional. Funcţia Direct Disc Print vă permite să imprimaţi direct pe discuri imprimabile. Cu ajutorul şabloanelor furnizate, puteţi concepe propria etichetă alegând una dintre imaginile preferate, la care puteţi adăuga text.

Meniu rapid

[IMAGE] Logo Easy-WebPrint-Ex

Easy-WebPrint EX

Preluaţi controlul asupra imprimării de pe Web

Easy-WebPrint EX este un plug-in pentru Microsoft Internet Explorer care simplifică selectarea secţiunilor cheie ale unei pagini Web înainte de a le „aduna” într-un singur document pentru imprimare.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Simplificarea fluxului de lucru

Plug-inul Print Studio de la Canon oferă legătura perfectă de flux de lucru între imagine şi produsul imprimat finit. Acest software unic este conceput special pentru imprimantele profesionale PIXMA şi vă permite să obţineţi cu uşurinţă fotografii imprimate de calitate profesională.

Aflaţi mai multe

Easy Photo-Print+

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Fiţi creativi şi creaţi-vă propriile felicitări şi calendare


Integrată în aplicaţia Canon PRINT, această caracteristică permite utilizatorilor de tablete să creeze felicitări, calendare, colaje personalizate şi multe altele, cu ajutorul fotografiilor stocate pe dispozitivul inteligent sau în reţelele de socializare precum Facebook.

Nu trebuie decât să descărcaţi aplicaţia gratuită Canon PRINT şi să vă înregistraţi imprimanta cu funcţie de conectare la cloud, pentru a începe să creaţi propriile proiecte pentru familie şi prieteni.

Full HD Movie Print este disponibil pe camerele foto selectate Canon Digital IXUS, PowerShot şi EOS, precum şi pe video-camerele Legria.

Verificaţi specificaţiile fiecărui produs în parte pentru a confirma disponibilitatea fiecărei funcţii şi compatibilitatea software-ului.