Software PIXMA

Gama de imprimante şi dispozitivele multifuncţionale PIXMA vă oferă calitate excepţională de imprimare şi un software cuprinzător pentru a vă inspira ideile creative. Vă puteţi redescoperi amintirile pierdute simplificând modul în care vă organizaţi şi vă imprimaţi fotografiile, inclusiv pe cele de pe Facebook. Scanaţi documente, creaţi fişiere PDF şi accesaţi cu uşurinţă servicii online exclusive.

My Image Garden

Descoperiţi întregul potenţial al produsului dvs. PIXMA. Simplificaţi modul în care vă organizaţi şi imprimaţi fotografiile cu ajutorul software-ului My Image Garden. Acesta reuneşte toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă inspira ideile creative prin intermediul sugestiilor automate, formatelor incluse şi multor alte funcţii.


Vizionaţi turul My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM este un serviciu online pentru utilizatorii de cerneală Canon originală, care vă permite să descărcaţi fotografii, ilustraţii, colaje de hârtie şi multe altele de pe paginile unor fotografi şi artişti recunoscuţi la nivel internaţional.

Se adaugă tot timpul conţinut nou, ca o sursă de inspiraţie constantă pentru creativitatea dvs. Nu trebuie decât să parcurgeţi, descărcaţi şi imprimaţi conţinut din My Image Garden, direct de pe ecranul imprimantei PIXMA compatibilă cu serviciile de tip cloud sau din aplicaţia Canon PRINT.


Creative Park este un serviciu online disponibil oricui, care permite crearea propriilor felicitări, calendare personalizate şi multe altele, precum fotografii şi obiecte de papetărie amuzante.

Organizaţi-vă imaginile

Găsiţi fotografii pe calculatorul dvs., chiar şi dintre cele de mult uitate. My Image Garden vă organizează automat fotografiile după data la care au fost realizate şi le afişează în vizualizarea de tip calendar. Tehnologia integrată de recunoaştere a feţei simplifică organizarea imaginilor după persoana din fotografie. Puteţi grupa cu uşurinţă imaginile în funcţie de eveniment, de ex. nunţi, zile de naştere etc.

Creaţi şi imprimaţi

Imprimarea fotografiilor dvs. nu a fost niciodată mai uşoară. My Image Garden aduce toate setările de imprimare, precum tipul de hârtie, dimensiunea şi marginile pe un singur ecran, pe care puteţi naviga cu uşurinţă. Este simplu şi rapid să vă transformaţi fotografiile în opere de artă cu numeroasele şabloane şi filtre foto incluse. Creaţi şi imprimaţi felicitări, calendare şi colaje de fotografii personalizate cu ajutorul meniului My Art.

Full HD Movie Print

Capturaţi cele mai bune momente din filmele dvs. Redaţi pur şi simplu filmul realizat cu o cameră Canon şi selectaţi cadrele de imprimat ca fotografii individuale, uniţi mai multe cadre sau etalaţi un număr de clipuri video pentru a spune o poveste.

Imprimare directă pe disc

Oferiţi discurilor dvs. un finisaj elegant, profesional. Funcţia Direct Disc Print vă permite să imprimaţi direct pe discuri imprimabile. Cu ajutorul şabloanelor furnizate, puteţi concepe propria etichetă alegând una dintre imaginile preferate, la care puteţi adăuga text.