Gama de imprimante cu jet de cerneală PIXMA

Exploraţi gama completă de imprimante Canon PIXMA elegante cu jet de cerneală, concepute pentru imprimarea rapidă şi la înaltă calitate a fotografiilor şi documentelor.

Imprimante cu jet de cerneală 3 în 1

Aceste imprimante multifuncţionale PIXMA elegante, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare, reprezintă alegerea perfectă pentru acasă.

Imprimante cu jet de cerneală 4 în 1

Imprimantele multifuncţionale PIXMA cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax, precum şi cu alimentator automat de documente, se integrează perfect în biroul dvs. de acasă.

Imprimante cu jet de cerneală pentru fotografii şi documente

Oferind posibilităţi de imprimare în format A4 sau A3, aceste imprimante PIXMA pentru documente şi fotografii sunt perfecte pentru locuinţa sau biroul dvs.

Imprimante foto cu jet de cerneală

Imprimaţi cu uşurinţă imagini la calitate de galerie, în formate de la 10x15 cm (4x6”) la A3+, cu imprimantele foto PIXMA profesionale.

PIXMA - Suport tehnic şi descărcări

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale şi obţineţi acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto PIXMA cu jet de cerneală.

Drivere, software şi manuale pentru imprimanta PIXMA cu jet de cerneală

Imprimante PIXMA arhivate

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile cu modelele anterioare de imprimante foto PIXMA cu jet de cerneală în secţiunea de produse arhivate.

Imprimante PIXMA cu jet de cerneală arhivate