Gama de imprimante cu jet de cerneală PIXMA

Exploraţi gama completă de imprimante Canon PIXMA elegante cu jet de cerneală, concepute pentru imprimarea rapidă şi la înaltă calitate a fotografiilor şi documentelor.

Imprimante cu jet de cerneală 3 în 1

Aceste imprimante multifuncţionale PIXMA elegante, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare, reprezintă alegerea perfectă pentru acasă.

Seria PIXMA MG7700

Seria PIXMA MG7700

Multifuncţională de calitate superioară care utilizează un sistem cu 6 cerneluri pentru a imprima fotografii uimitoare fără a face compromisuri în ceea ce priveşte viteza sau calitatea. Se conectează la dispozitive inteligente şi la cloud prin comenzi tactile intuitive.

Seria PIXMA MG6800

Seria PIXMA MG6800

Această multifuncţională de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri are funcţionalitate Wi-Fi şi ecran tactil, pentru o imprimare mai uşoară a documentelor şi fotografiilor direct de pe dispozitive inteligente şi o accesare mai uşoară a serviciilor de tip cloud.

PIXMA MG5700 Series

PIXMA MG5700 Series

Imprimare şi scanare fără probleme cu dispozitive inteligente şi servicii de tip cloud. Distraţi-vă creând imagini şi documente superbe cu această multifuncţională cu 5 cerneluri, versatilă, uşor de utilizat.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Multifuncţională compactă şi avansată, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare. Pe lângă imprimarea automată faţă-verso, ecranul color şi Wi-Fi, aceasta oferă opţiunea de imprimare de pe smartphone şi Internet, plus suport pentru Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Conectaţi-vă cu uşurinţă la dispozitive inteligente şi la servicii cloud cu ajutorul acestei multifuncţionale Wi-Fi compacte. Bucuraţi-vă de imprimare, copiere şi scanare de înaltă calitate, cu imprimare faţă-verso şi cartuşe de cerneală XL opţionale.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Pătrundeţi într-un univers wireless cu această multifuncţională Wi-Fi accesibilă, compactă, care vă permite să imprimaţi fără efort de pe smartphone, tabletă, cameră sau din cloud. Pur şi simplu conectaţi-vă, copiaţi, imprimaţi şi scanaţi.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Multifuncţionala perfectă pentru imprimare, scanare şi copiere zilnică. De la documente cu foarte mult text şi până la fotografii de familie, motorul compact de imprimare al modelului Canon PIXMA MG2550S este construit pentru calitate şi uşurinţă în utilizare.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Imprimantă multifuncţională cu funcţii de imprimare, scanare şi copiere uşor de utilizat, cu economie de spaţiu, finisaje elegante de culoare albă, cu opţiunea utilizării cartuşelor de cerneală economice XL şi software pentru tipărirea inteligentă de pe site-uri Web.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Multifuncţională compactă pentru imprimare, scanare şi copiere rapidă la domiciliu, dispunând de cartuşe de cerneală XL economice opţionale şi software de tipărire inteligentă de pe site-uri Web.

Imprimante cu jet de cerneală 4 în 1

Imprimantele multifuncţionale PIXMA cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax, precum şi cu alimentator automat de documente, se integrează perfect în biroul dvs. de acasă.

PIXMA MX925

PIXMA MX925

Multifuncţională puternică şi productivă cu 5 cerneluri, oferind opţional cartuşe de cerneală XL şi XXL, Wi-Fi, Ethernet şi alimentator automat de documente cu 35 de pagini faţă-verso. Gestionare avansată a hârtiei cu tava de 250 de coli, imprimare faţă-verso şi imprimare directă pe disc.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

O multifuncțională wireless premium cu 5 cartuşe, având caracteristici precum Ethernet, conectivitate mobilă și cloud, plus un ADF față-verso pentru 35 de coli pentru productivitate mare la imprimare, scanare, copiere și trimiterea de faxuri de acasă sau de la birou.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi faxuri cu uşurinţă cu această multifuncţională compatibilă cu serviciile de tip cloud. Conexiunea Wi-Fi permite partajarea funcţiilor între mai multe PC-uri şi dispozitive inteligente.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi faxuri cu uşurinţă utilizând această multifuncţională Wi-Fi accesibilă. Partajaţi funcţii între mai multe PC-uri şi dispozitive mobile şi bucuraţi-vă de cartuşele de cerneală opţionale XL, eficiente din punct de vedere al costurilor.

PIXMA MX495

PIXMA MX495

Conectaţi-vă la cloud cu această multifuncţională accesibilă cu Wi-Fi®. Cu această imprimantă ideală pentru acasă puteţi imprima, copia, scana şi trimite/primi fax, şi puteţi partaja funcţii între dispozitive multiple, inclusiv smartphone-uri şi tablete.

Imprimante cu jet de cerneală pentru fotografii şi documente

Oferind posibilităţi de imprimare în format A4 sau A3, aceste imprimante PIXMA pentru documente şi fotografii sunt perfecte pentru locuinţa sau biroul dvs.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Această imprimantă de birou A3+ de înaltă performanţă oferă conectivitate Wi-Fi şi Ethernet, precum şi posibilitatea de a imprima de pe dispozitive mobile. 5 cartuşe de cerneală separate oferă în mod eficient documente de afaceri şi fotografii de calitate superioară.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Bucuraţi-vă de fotografii de calitate uluitoare, în formate de până la A3+, cu ajutorul acestei imprimante premium cu 6 cartuşe de cerneală separate. Imprimaţi wireless acasă, inclusiv de pe smartphone-uri, tablete şi camere foto Wi-Fi. Ideală pentru pasionaţii de fotografie.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Imprimantă foto de înaltă performanţă cu 5 cartuşe de cerneală separate, conectivitate Wi-Fi şi imprimare de pe smartphone. Design subţire cu două tăvi de hârtie complet integrate, imprimare automată faţă-verso şi imprimare directă pe disc.

PIXMA iP7240

PIXMA iP7240

Imprimantă foto de înaltă performanţă cu 5 cartuşe de cerneală separate, conectivitate Wi-Fi şi imprimare de pe smartphone. Design subţire cu două tăvi de hârtie complet integrate, imprimare automată faţă-verso şi imprimare directă pe disc.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Această imprimantă compactă asigură o imprimare de înaltă calitate, accesibilă, datorită tehnologiei Canon FINE şi cartuşelor de cerneală XL opţionale. Beneficiind de conectivitate USB, această imprimantă este o imprimantă perfectă de uz personal pentru biroul dvs.

PIXMA iP110 cu baterie

PIXMA iP110 cu baterie

Conectaţi-vă şi imprimaţi în mişcare, cu imprimanta portabilă supremă. Această imprimantă uşoară poate încăpea într-o geantă de laptop şi vă permite să imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente şi din cloud cu rezultate extraordinare.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Conectaţi-vă şi imprimaţi în mişcare, cu imprimanta portabilă supremă. Această imprimantă uşoară poate încăpea într-o geantă de laptop şi vă permite să imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente şi din cloud cu rezultate extraordinare.

Imprimante foto cu jet de cerneală

Imprimaţi cu uşurinţă imagini la calitate de galerie, în formate de la 10x15 cm (4x6”) la A3+, cu imprimantele foto PIXMA profesionale.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Experimentaţi calitatea excepţională. Creaţi imprimate profesionale vandabile cu această imprimantă A3+ cu 12 cerneluri fără să apelaţi la un laborator foto pentru imaginile dvs. Productivitatea ridicată şi suporturile materiale asigură profit maxim.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Această imprimantă de înaltă precizie cu 10 cerneluri pe bază de pigmenţi produce imprimări la calitate de galerie pe care oricine le-ar expune sau vinde cu mândrie. Conectivitatea completă oferă o integrare uşoară în aplicaţiile profesionale de editare şi stocare preferate.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Această imprimantă profesională A3+ este prevăzută cu un sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi pentru imprimări la calitate de expoziţie pe care oricine le-ar expune sau vinde cu mândrie, beneficiind de asemenea şi de conectivitatea Wi-Fi şi conectivitatea completă la servicii de tip cloud pentru o integrare facilă în fluxurile de lucru.

PIXMA - Suport tehnic şi descărcări

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale şi obţineţi acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto PIXMA cu jet de cerneală.

    Imprimante PIXMA arhivate

    Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile cu modelele anterioare de imprimante foto PIXMA cu jet de cerneală în secţiunea de produse arhivate.