Imprimante foto profesionale PIXMA

Preluaţi controlul total al creativităţii imaginilor dvs. cu imprimantele foto profesionale PIXMA, care oferă întotdeauna rezultatele pe care le meritaţi. Cu ajutorul sistemelor cu 8, 10 sau 12 cerneluri, aceste imprimante A3 sunt concepute pentru a răspunde exigenţelor tuturor fotografilor: de la amatori avansaţi, la profesionişti de vârf.


PIXMA PRO-1

Alegerea profesioniştilor

 • Imprimantă A3 de calitate excepţională, cu productivitate la scară comercială

 • Sistem unic cu 12 cerneluri cu o gamă excepţională de culori

 • Chroma Optimizer pentru luciu uniform şi negru clar, ireproşabil.

 • Imprimate alb-negru uimitoare cu 5 cerneluri monocrome

PIXMA PRO-10S

Calitate de expoziţie

 • Imprimantă foto A3+ profesională

 • Sistem cu 10 cerneluri pe bază de pigment, cu cerneală Chroma Optimizer

 • Wireless şi Ethernet

 • Conectivitate cu servicii de tip cloud şi servicii foto profesionale integrate

 • 3 cerneluri monocromatice pentru fotografii de calitate în tonuri de gri

PIXMA PRO-100S

Vibrant şi emoţionant

 • Imprimantă foto A3+ de calitate uimitoare

 • Culori bogate cu sistemul de 8 cerneluri pe bază de coloranţi

 • Wireless şi Ethernet

 • Conectivitate cu servicii de tip cloud şi servicii foto profesionale integrate

 • 3 cerneluri monocromatice pentru fotografii de calitate în tonuri de gri

Alegerea imprimantei foto corecte

Limitele gamei de imprimante profesionale Canon PIXMA sunt testate de David Noton, un explorator Canon care explică diferenţele dintre sistemele de cerneluri cu pigmenţi şi cele pe bază de coloranţi.

Corespondenţa culorilor transpuse de pe ecran pe materialul imprimat

Aflaţi cum trebuie să alegeţi hârtia fotografică adecvată pentru imagini şi software-ul necesar pentru imprimare. Exploratorul Canon oferă explicaţii despre tipurile de hârtie fotografică şi fine art, şi despre importanţa calibrării ecranelor şi a profilelor ICC.

Imprimarea fotografiilor şi a lucrărilor Fine Art

O analiză în detaliu a imprimării, de la alegerea spaţiului pentru culoarea imaginilor şi până la materialul imprimat final. Urmăriţi un ghid pas cu pas pentru plug-inul de imprimare PIXMA Print Studio Pro pentru Adobe Photoshop şi Lightroom.

Crearea profilurilor

Creaţi profiluri ICC cu software-ul Colour Management

Creaţi cu uşurinţă profiluri ICC personalizate şi optimizate pentru imprimanta şi hârtia dvs. şi pentru mediul dvs. de lucru unic, utilizând spectrometrul şi software-ul Color Management Tool Pro de la Canon. Software-ul include un asistent uşor de urmărit, care imprimă diagrame de măsurare ce pot fi scanate cu ajutorul unei game de dispozitive de calibrare X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) şi care vă ajută să beneficiaţi de nivelul înalt de calitate şi acurateţe a culorilor pe care îl doriţi.

Aşezarea cernelii pe hârtie

Calitatea uluitoare a imaginilor create cu ajutorul imprimantelor foto profesionale din gama PIXMA este combinaţia perfectă dintre pasiunea dvs. şi tehnologia oferită de noi. Canon a investit ani la rând în sisteme tehnologice cu cap de imprimare FINE şi în rafinarea cernelurilor pentru a vă oferi rezultatele pe care le puteţi aprecia astăzi. Cu o varietate de sisteme cu 10 şi 12 cerneluri profesionale pe bază de pigment şi sistemul special cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi, cei care le utilizează în scopuri creative sau de afaceri au parte de cea mai bună imprimantă foto A3 cu care pot obţine materiale imprimate de o calitate remarcabilă în cea mai eficientă şi economică modalitate posibilă.

Imprimate alb-negru

Cu 3 sau 5 cerneluri monocrome dedicate şi setarea driverului „Imprimare fotografii alb-negru”, împreună cu funcţii precum Chroma Optimizer pentru a asigura un luciu uniform şi o densitate îmbunătăţită a negrului, gama profesională de imprimante PIXMA oferă un nou nivel de calitate în imprimarea monocromă profesională.

Asistenţă pentru imprimanta dvs. foto profesională PIXMA

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale pentru a avea acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto profesională PIXMA.

Căutarea imprimantelor profesionale cu jet de cerneală anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile pentru modelele anterioare de imprimante foto PIXMA profesionale în secţiunea de produse arhivate.