Imprimante PIXMA Cloud Link

Profitaţi de libertatea de a imprima direct de pe Internet cu imprimante compatibile cu serviciile cloud. Imprimantele cu aplicaţia îmbunătăţită PIXMA Cloud Link vă permit să vizualizaţi şi să imprimaţi online conţinut direct de pe ecranul imprimantei sau de la distanţă, de pe dispozitivul dvs. mobil, utilizând aplicaţia Canon PRINT.

Legătură PIXMA Cloud

Imprimare şi scanare în cloud, utilizând serviciile de stocare

Imprimaţi documente din servicii de stocare online, precum Dropbox, Google Drive şi multe altele. Puteţi imprima imagini JPG, fişiere PDF, Word, Excel şi PowerPoint direct din cloud. Puteţi chiar scana şi încărca fişiere către servicii de tip cloud, sau le puteţi chiar trimite ca e-mailuri direct de pe ecranul imprimantei.

Imprimare cloud de pe reţele de socializare

Imprimaţi fotografiile preferate de pe Instagram, Facebook şi Twitter. Selectaţi imaginea pe care doriţi să o imprimaţi direct de pe ecranul imprimantei PIXMA sau din aplicaţia pentru dispozitive mobile şi vă veţi bucura de rezultate minunate în câteva secunde. Puteţi chiar alege să imprimaţi imaginea împreună cu mesajul asociat acesteia.

Imprimare cloud din albumele foto online

Navigaţi cu urşurinţă şi imprimaţi imagini de înaltă calitate direct din albumele foto stocate online, din CANON iMAGE GATEWAY, Flickr şi Photobucket.

Imprimare cloud din serviciile PIXMA

Imprimaţi şi creaţi felicitări, calendare cu aspect profesional şi obiecte artizanale uluitoare 3D pe hârtie, utilizând conţinut din aplicaţia Creative Park sau din serviciul exclusiv CREATIVE PARK PREMIUM de la Canon. Imprimaţi şabloane utile din PIXMA Cloud.

Canon PRINT app

Aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Descărcaţi aplicaţia gratuită Canon PRINT de la Canon pentru a imprima cu uşurinţă de pe dispozitivele dvs. smartphone sau tabletă. Utilizaţi aplicaţia cu imprimante compatibile cu serviciile cloud pentru a profita de accesul de la distanţă la serviciile PIXMA Cloud Link.

Exemplu de utilizare

Imprimare prin Wi-Fi

Utilizaţi imprimanta PIXMA prin wireless de la un smartphone sau tabletă. Imprimaţi cu uşurinţă de pe, şi scanaţi pe dispozitivul dvs. mobil.

Imprimare cloud

Utilizaţi de la distanţă aceleaşi servicii prin PIXMA Cloud Link precum cele disponibile de pe ecranul imprimantei.

Scanarea în cloud

Scanaţi documente şi fotografii şi încărcaţi-le direct în servicii de tip cloud sau trimiteţi-le ca e-mailuri utilizând ecranul imprimantei sau o aplicaţie mobilă.

Setările imprimantei

Verificaţi starea imprimantei, informaţiile referitoare la cerneală şi accesaţi manualul online al imprimantei practic de oriunde.

Aplicaţia Canon PRINT poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Google Cloud Print

Imprimantele PIXMA care acceptă Google Cloud Print vă permit să imprimaţi documente din Google Docs, e-mailuri, fotografii şi fişiere PDF ataşate de pe smartphone, tablete şi desktop-uri tradiţionale, practic de oriunde. Fişierele sunt trimise în siguranţă pe Internet pentru imprimare de oriunde v-aţi afla, indiferent dacă vă aflaţi în aceeaşi încăpere cu imprimanta sau pe un alt continent.

Alte imprimante compatibile cu serviciile cloud

Imprimantele compatibile cu serviciile cloud cu versiuni mai vechi de PIXMA Cloud Link permit navigarea şi imprimarea fotografiilor preferate din albumele online stocate în CANON iMAGE GATEWAY direct de pe ecranul imprimantei. Puteţi totodată imprima calendare, materiale de papetărie şi alte şabloane oricând aveţi nevoie de acestea, direct din PIXMA Cloud.

Verificaţi specificaţiile fiecărui produs în parte pentru a confirma disponibilitatea fiecărei funcţii şi compatibilitatea software-ului.

Facebook şi sigla F sunt mărci comerciale înregistrare ale Facebook Inc.

FLICKR este o marcă comercială înregistrată a Yahoo! Inc.

Android™, Google Cloud Print™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.