Produse arhivate

Modele anterioare din această gamă de produse.


PIXMA iP100

PIXMA iP100

Imprimați documente şi imagini profesionale oriunde v-aţi afla, cu PIXMA iP100. Cu conectivitatea îmbunătăţită, oferă soluţia ideală în ceea ce priveşte simplitatea şi viteza pentru o unitate portabilă.


PIXMA iP100 with battery

PIXMA iP100 with battery

Cu acumulator şi conectivitate îmbunătăţită, imprimanta PIXMA iP100 oferă soluţia ideală pentru imprimarea portabilă a documentelor şi fotografiilor. Obţineţi materiale imprimate profesional oriunde v-aţi afla.


PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi uşor cu această multifuncţională Wi-Fi pe care o puteţi utiliza oriunde în casă. Cu designul FastFront compact şi opţiunea de imprimare automată faţă-verso, aceasta este compatibilă cu imprimarea de pe smartphone şi Apple AirPrint.


PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Multifuncţională elegantă şi compactă cu Wi-Fi pentru partajare şi utilizare din orice colţ al casei. Cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare rapide, de înaltă calitate, această multifuncţională acceptă şi Google Cloud Print şi Apple AirPrint.


PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Multifuncţională Wi-Fi de calitate superioară pentru utilizare la domiciliu, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare. Caracteristicile includ 5 cerneluri individuale, conectivitate avansată pentru smartphone şi imprimare direct din cloud, plus cerneluri XL opţionale.


PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Bucuraţi-vă de versatilitatea supremă. Creaţi imagini şi documente frumoase, bucuraţi-vă de o gamă de funcţii distractive şi conectaţi-vă uşor cu dispozitive inteligente şi la cloud utilizând multifuncţionala de înaltă calitate, cu 5 cerneluri, pentru întreaga familie.


PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Multifuncţională foto de înaltă performanţă cu 5 cerneluri şi conectivitate Wi-Fi avansată pentru imprimare directă de pe dispozitive inteligente şi din cloud. Elegantă, compactă şi uşor de utilizat, realizează imprimate de calitate superioară.


PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Proiectată să vă ajute să vă exprimaţi creativitatea, această multifuncţională foto de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri, oferă imprimări de calitate superioară. Iar cu Wi-Fi avansat este uşor să imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente şi din cloud.


PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Multifuncţională foto Premium cu 6 cerneluri pentru rezultate profesionale la domiciliu. Elegantă şi uşor de utilizat, având comenzi tactile intuitive, această imprimantă oferă conectivitate avansată pentru imprimarea de pe dispozitive inteligente şi direct din cloud.


PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Experimentaţi puterea de a vă exprima pasiunea pentru fotografie în imprimări uluitoare. Conectaţi-vă uşor direct la dispozitive inteligente şi în cloud şi bucuraţi-vă de control tactil intuitiv cu această multifuncţională Wi-Fi Premium, cu 6 cerneluri.


PIXMA MP230

PIXMA MP230

Multifuncţionala elegantă oferă opţiuni de imprimare, scanare şi copiere de înaltă calitate. Software-ul uşor de utilizat vă permite să preluaţi controlul supra imprimării de pe Web, precum şi să organizaţi şi să imprimaţi fotografii.


PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 este o multifuncţională compactă, accesibilă ca preţ şi uşor de utilizat. Aceasta combină calitatea de laborator foto, imprimarea excelentă a documentelor şi de pe Web, copierea şi scanarea flexibile.


PIXMA MX885

PIXMA MX885

Bucuraţi-vă de documente şi fotografii imprimate de cea mai înaltă calitate cu această multifuncţională pentru birou. Cu reţea şi Wi-Fi, acest dispozitiv oferă, de asemenea, posibilităţi de imprimare faţă-verso, copiere, fax şi scanare.


PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Cu această imprimantă foto A3+ cu 10 cerneluri, produceţi materiale imprimate vandabile, la calitate de galerie. Imprimanta oferă materiale imprimate profesionale de excepţie în culori şi alb-negru, suport media versatil şi conectivitate sporită.

spacer
					image

Produse arhivate

PIXMA MG3250
PIXMA MG3550
PIXMA MG5550
PIXMA MG5650
PIXMA MG6450
PIXMA MG6650
PIXMA MG7150
PIXMA MG7550
PIXMA MP230
PIXMA MP250
PIXMA PRO-10
PIXMA iP100 with battery
PIXMA iP100
Revenire la:
Gama curentă