Imprimante MAXIFY pentru birouri mici

Maximizaţi potenţialul micului dvs. birou cu imprimantele MAXIFY robuste şi productive, destinate întreprinderilor mici. Soluţia de imprimare perfectă şi avantajoasă pentru întreprinderile mici de până la 5 angajaţi şi capacităţi de imprimare cuprinse între 250 şi 1.500 de pagini pe lună.

MAXIFY-convinience-and-speed

Simplitate şi rapiditate

Vă puteţi bucura de manipularea uşoară a documentelor cu mai multe pagini cu gama noastră de imprimante cu capacitate mare de hârtie şi multifuncţionalele cu un alimentator automat de 50 de coli. Vitezele mari de imprimare profesională şi tehnologia rapidă Quick First Print se asigură că nu veţi mai pierde timpul vreodată aşteptând documentele. Imprimantele multifuncţionale pentru birouri mici pot salva acţiunile preferate pentru acces rapid în viitor.

Conectivitate wireless

Cu conectivitate Wi-Fi şi Ethernet puteţi partaja cu uşurinţă funcţii de imprimare şi scanare şi puteţi imprima de oriunde. Imprimarea wireless de pe smartphone-uri şi tablete este simplă cu ajutorul aplicaţiei MAXIFY Printing Solutions de la Canon sau cu Apple AirPrint™. Puteţi imprima printr-o reţea wireless, ad hoc folosind Modul punct de acces sau chiar prin internet cu asistenţă cloud.

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Controlul imprimantei

Pentru mai puţine griji, o interfaţă la distanţă cu utilizatorul vă permite să monitorizaţi şi să controlaţi prin reţea imprimanta pentru birouri mici. Puteţi verifica starea imprimantei şi nivelurile de cerneală, precum şi monitoriza utilizarea totală sau după un anumit tip, precum imprimarea duplex monocolor. De asemenea, puteţi restricţiona de la distanţă anumite operaţii, precum copierea color şi puteţi seta imprimanta, de exemplu, prin configurarea aplicaţiei Cloud Link.

Scanarea avansată

Cu scanarea către e-mail disponibilă pe toate imprimantele multifuncţionale mici de birou, puteţi trimite scanarea de pe ecranul imprimantei direct la adresele de e-mail selectate sau puteţi crea mesaje de e-mail sub formă de ciorne cu fişierul scanat ca ataşament prin serviciul de webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). De asemenea, puteţi încărca documentele scanate direct în Evernote, Dropbox, Google Drive şi SkyDrive) sau puteţi scana într-o locaţie din reţea.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia

Rezervoarele de cerneală XL cu randament mare imprimă până la 2.500 de documente monocrome şi 1.200 de documente color la un cost redus pe pagină. O opţiune de pachet multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de schimb pentru imprimare la costuri şi mai mici. Imprimarea faţă-verso automată reduce cantitatea de hârtie pe care o utilizaţi şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Lucraţi de acasă?

Consultaţi gama noastră de imprimante MAXIFY pentru birourile de acasă, care oferă productivitate ridicată şi care sunt ideale pentru persoanele care îşi desfăşoară activitatea profesională de acasă.

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint este o marcă comercială a Apple Inc.