Imprimantele MAXIFY

Exploraţi gama completă şi eficientă de imprimante profesionale MAXIFY cu jet de cerneală de la Canon, proiectate pentru imprimarea rapidă şi la calitate superioară a documentelor, atât pentru birourile mici, cât şi pentru birourile de acasă.

Imprimante multifuncţionale profesionale cu jet de cerneală

Aceste imprimante multifuncţionale profesionale MAXIFY, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax, precum şi cu ADF-uri (alimentatoare automate de documente) de mari dimensiuni, sunt partenerul ideal pentru biroul dvs.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Această multifuncţională compactă oferă o imprimare color eficientă, la calitate profesională, pentru birourile de acasă, şi dispune de Wi-Fi, alimentator automat de documente, imprimare faţă-verso, precum şi de funcţia de Scanare în cloud.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Imprimantă multifuncţională color excepţională, cu jet de cerneală, care scanează, copiază şi trimite faxuri, compatibilă cu dispozitivele mobile şi serviciile cloud, cu viteză de imprimare pentru documente monocrom de 19 ipm şi o gamă de caracteristici în reţea.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Multifuncţională rapidă şi productivă, care oferă imprimare color la calitate profesională pentru biroul de acasă. Dispune de conexiune Wi-Fi şi Ethernet, de comenzi pentru ecranul tactil, precum şi de conectivitate smartphone şi cloud.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Multifuncţională color cu jet de cerneală pentru birourile de acasă. Seria Canon MAXIFY MB2750 oferă imprimare mobilă şi integrare în cloud, în timp ce capacitatea de 500 de coli de hârtie şi viteza de imprimare de 24 ipm în cazul documentelor monocrom maximizează productivitatea.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Multifuncţională Wi-Fi rapidă, pentru mediile exigente aparţinând întreprinderilor mici. Dispune de funcţii precum ADF, imprimare faţă-verso, butoane de control şi de monitorizare, dar şi de conectivitate smartphone şi cloud puternică.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Imprimantă multifuncţională color cu jet de cerneală, pentru utilizare intensă, care scanează, copiază şi trimite faxuri, compatibilă cu dispozitive mobile şi servicii cloud, cu viteză de imprimare ridicată de 24 ipm pentru documente monocrom şi integrare uşoară în reţea.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Multifuncţională puternică, pentru mediile aparţinând întreprinderilor mici, dar cu cel mai ridicat nivel de exigenţă. Dispune de funcţii precum imprimarea şi scanarea faţă-verso, o capacitate maximă de 500 de coli, butoane de control şi conectivitate smartphone şi cloud.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Imprimantă color multifuncţională, cu fax, scaner şi copiator care imprimă la 24 ipm monocrom şi 15,5 ipm color. Modelele din seria Canon MAXIFY MB5450 sunt construite pentru a fi productive fără compromisuri privind performanţa, calitatea sau fiabilitatea.

Imprimante

Oferind posibilităţi eficiente de imprimare a documentelor în format A4, aceste imprimante sunt perfect adecvate pentru biroul dvs. de mici dimensiuni.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Imprimantă de mare viteză pentru întreprinderile mici, cu funcţii Wi-Fi şi Ethernet încorporate, de imprimare de pe dispozitive mobile şi din cloud. Dispune de funcţia de imprimare faţă-verso şi de cartuşe de cerneală de mare capacitate, pentru o imprimare eficientă, de calitate superioară, a documentelor de lucru.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Construită pentru productivitate, performanţă şi fiabilitate. Imprimare rapidă de 24 ipm pentru documente monocrom şi de 15,5 ipm pentru documente color cu un randament de până la 2.500 de pagini, costuri de întreţinere reduse, plus Wi-Fi – perfectă pentru birourile mici.