Imprimante MAXIFY pentru birourile de acasă

Obţineţi noi niveluri de productivitate cu imprimantele MAXIFY pentru biroul de acasă. Ideale pentru cei care îşi derulează afacerea de acasă, acestea oferă imprimare la cost redus pentru birourile de acasă, imprimând între 200 şi 1.000 de pagini pe lună.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Simplitate şi rapiditate

Aceste imprimante multifuncţionale pentru birourile de acasă cu un alimentator de documente de 50 de coli şi capacitate mare de hârtie asigură o manipulare uşoară a documentelor cu mai multe pagini. Vitezele mari de imprimare profesională şi tehnologia rapidă Quick First Print se asigură că nu veţi mai pierde timpul vreodată aşteptând documentele. De asemenea, puteţi salva operaţiile preferate pentru acces rapid data viitoare.

Conectivitate wireless

Cu seria de modele Wi-Fi şi Ethernet disponibile puteţi partaja cu uşurinţă funcţii de imprimare şi scanare şi puteţi imprima de oriunde. Imprimarea wireless de pe smartphone-uri şi tablete este simplă cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT de la Canon sau cu Apple AirPrint™. Puteţi imprima printr-o reţea wireless, ad hoc folosind Modul punct de acces sau chiar prin internet cu asistenţă cloud.

Aflaţi mai multe

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Scanarea avansată

Cu scanarea către e-mail puteţi trimite fişierul scanat direct de pe ecranul imprimantei la adresele de e-mail selectate sau puteţi crea mesaje de e-mail sub formă de ciorne cu fişier scanat ca ataşament prin serviciul webmail (Gmail, MS  Exchange, Yahoo!). De asemenea, puteţi încărca documentele scanate direct în Evernote, Dropbox, Google Drive şi SkyDrive) cu ajutorul aplicaţiei MAXIFY Cloud Link.*

*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia

Rezervoarele de cerneală XL cu randament mare imprimă până la 1.200 de documente monocrome şi 900 de documente color la un cost redus pe pagină. O opţiune de pachet multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de schimb pentru imprimare la costuri şi mai mici. Imprimarea faţă-verso automată reduce cantitatea de hârtie pe care o utilizaţi şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Aveţi nevoie de o imprimată foto cu funcţii pentru birou?

Imprimantele PIXMA pentru birourile de acasă oferă imprimare foto la calitate înaltă în combinaţie cu funcţii profesionale practice, precum alimentator de documente şi fax.

Imprimantele PIXMA pentru birou