Imprimare prin MAXIFY Cloud

Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima direct din servicii de tip cloud cum ar fi Evernote, Dropbox, OneDrive şi Google Drive, de pe ecranul imprimantei sau de la distanţă, de pe telefonul mobil sau tableta dvs., folosind aplicaţia Canon PRINT. Opţiunile avansate de scanare sunt disponibile şi în cazul imprimantelor multifuncţionale.

MAXIFY-Cloud-Printers

Imprimarea prin servicii cloud

MAXIFY-Print-from-Cloud

Imprimantele MAXIFY oferă libertatea de imprimare din servicii cloud online, direct de pe ecranul imprimantei. Aplicaţia Canon PRINT vă permite să imprimaţi de oriunde prin internet, utilizând dispozitive mobile.

Scanarea în cloud

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Cu imprimantele MAXIFY multifuncţionale, puteţi scana documente direct către serviciile cloud Evernote, Dropbox, OneDrive şi Google Drive de pe ecranul imprimantei folosind aplicaţia MAXIFY Cloud Link.*

Scanarea către e-mail

Scanarea către e-mail

Cu scanarea către email disponibilă pe toate imprimantele multifuncţionale MAXIFY, puteţi trimite scanări la orice adresă de e-mail selectată. Folosind funcţia de ataşare la e-mail, puteţi crea un mesaj de e-mail sub formă de ciornă cu fişierul scanat ca ataşament prin serviciul webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Ambele funcţii Scan-to-email (Scanare către e-mail) şi Attach-to-email (Ataşare la e-mail) sunt accesibile direct de pe ecranul imprimantei.*

MAXIFY-Scan-to-email2
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Aplicaţia Canon PRINT

Aplicaţia Canon PRINT nu permite doar imprimarea wireless de pe dispozitivele inteligente, ci vă oferă acces mobil la serviciile MAXIFY Cloud Link. Puteţi imprima de la distanţă documente, printre altele, din Evernote, Dropbox, OneDrive şi Google Drive şi multe altele, de practic oriunde. De asemenea, puteţi verifica starea imprimantei, informaţiile despre cerneală şi consulta manualul imprimantei.

Aplicaţia Canon PRINT poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

MAXIFY Google_Cloud_Print

Google Cloud Print

Imprimantele MAXIFY care acceptă şi Google Cloud Print vă permit să imprimaţi documente din Google Docs, e-mailuri, fotografii şi ataşamente PDF practic de oriunde, folosind dispozitive smartphone, tablete şi desktopuri tradiţionale. Fişierele sunt trimise în siguranţă pe Internet pentru imprimare de oriunde v-aţi afla, indiferent dacă vă aflaţi în aceeaşi încăpere cu imprimanta sau pe un alt continent.

*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.