Captură pagină

Funcţia Captură pagină din PosterArtist vă oferă flexibilitatea de a trimite documente Word, prezentări PowerPoint sau foi de calcul Excel, pentru a le introduce în posterele dumneavoastră.

Cu ajutorul funcţiei Captură pagină, documentele sau imaginile sunt aduse într-un ecran cu miniaturi, de unde utilizatorul le poate glisa şi fixa în PosterArtist. De asemenea, puteţi alege ordinea sau dimensiunea fişierelor care vor fi amplasate în poster şi puteţi adăuga text. Această funcţie oferă un mod simplu de a crea postere din materiale ce există deja.

Pentru a putea utiliza această funcţie, driverul de imprimantă imagePROGRAF trebuie să fie instalat. Funcţia de Captură pagină începe de la driverul de imprimantă şi se termină cu PosterArtist. După ce imaginile şi documentele au fost amplasate în poster, puteţi ajusta în continuare posterul pentru a obţine aspectul dorit.

Puteţi folosi în continuare toate celelalte instrumente disponibile în cadrul PosterArtist. De exemplu, puteţi schimba culoarea fundalului chiar şi după ce aţi pus toate documentele în poster, sau puteţi adăuga miniaturi ale unor imagini din cadrul PosterArtist.

*Această funcţie este disponibilă numai pentru sistemul de operare Windows pe 32 de biţi.

spacer
					image
Caracteristici şi avantaje
Auto Design
Verificarea designului
Captură pagină
Setări de securitate