Verificarea designului

După ce aţi terminat de desenat posterul conform preferinţelor, funcţia PosterArtist verifică imprimările dumneavoastră pentru a se asigura că acestea nu prezintă defecte de design.

Funcţia de verificare a designului analizează anumite aspecte ale unui poster finalizat, precum schemele de culoare, obiectele suprapuse şi dimensiunile fonturilor, şi alertează utilizatorul cu privire la eventualele defecte de design.

Din bara de instrumente, selectaţi pictograma funcţiei de verificare a designului. Atunci când selectaţi pictograma, în cadrul posterului va fi afişat un simbol de avertizare dacă există o problemă sau dacă versiunea finală a posterului nu va corespunde aşteptărilor. De exemplu, funcţia de verificare a designului detectează textul suprapus peste o imagine sau fonturile diferite folosite la un loc, afişând o pictogramă de avertizare în locul respectiv. Dacă pe un poster este afişat un simbol de avertizare, puteţi face clic pe acest simbol pentru a beneficia de o explicaţie completă a avertismentului şi de o metodă de prevenire a problemei.

Iată câteva din problemele detectate de funcţia de Verificare a designului:

- Rezoluţia mică a imaginii
- Text peste imagine
- Obiect peste imagine
- Prea multe fonturi diferite

spacer
					image
Caracteristici şi avantaje
Auto Design
Verificarea designului
Captură pagină
Setări de securitate