PosterArtist

E foarte simplu să creaţi postere

Solicitare informaţii

PosterArtist

E foarte simplu să creaţi postere

PosterArtist este furnizat împreună cu 200 de şabloane predesenate, peste 1000 de imagini şi colaje fără drepturi de autor, peste 150 de fundaluri, peste 150 de cadre, o gamă variată de elemente grafice de text şi multe alte opţiuni, pentru a crea postere cu aspect profesional rapid şi uşor.

Consultaţi specificaţiile complete

Idei de design

PosterArtist vine cu numeroase şabloane, pentru o gamă variată de domenii, inclusiv: magazine, birouri, hoteluri, restaurante, evenimente speciale, colaje foto, decoraţii de săli de clasă, evenimente şi banchete şcolare, campusuri universitare, sport, spitale şi aeroporturi.

Vizualizare galerie şabloane

Design ideas

Auto Design

Funcţia Auto Design combină motorul de dispunere dinamică (un instrument de dispunere automată care determină poziţionarea elementelor precum imagini şi text) cu expertiza profesionistă în materie de design.

Aflaţi mai multe

Auto Design

Verificarea designului

După ce aţi terminat de desenat posterul conform preferinţelor, funcţia PosterArtist verifică imprimările dumneavoastră pentru a se asigura că acestea nu prezintă defecte de design.

Aflaţi mai multe

Design Check

Setări de securitate

PosterArtist permite setări de securitate încorporate în şabloane deschise ce aplică restricţii asupra materialelor de creaţie. Şabloanele şi imaginile mostră pot fi înregistrate în PosterArtist pentru a asigura securitate şi control asupra conţinutului.

Aflaţi mai multe

Security Settings

Captură pagină

Funcţia Captură pagină din PosterArtist vă oferă flexibilitatea de a trimite documente Word, prezentări PowerPoint sau foi de calcul Excel, pentru a le introduce în posterele dumneavoastră.

Aflaţi mai multe

Paper Capture

Software PosterArtist

Aveţi o versiune mai veche PosterArtist şi doriţi să o actualizaţi? Descărcaţi instrumentul de actualizare şi beneficiaţi de o productivitate îmbunătăţită pentru crearea de postere.

Contactaţi-ne

PosterArtist Lite

Software-ul PosterArtist Lite de la Canon, aplicaţia simplificată a PosterArtist cu funcţia sa de bază, vă permite să concepeţi şi să imprimaţi postere cu aspect profesional în doar patru paşi simpli. Cu ajutorul a peste 1.300 de modele, fotografii şi colaje ale căror design este adaptat la o varietate largă de medii de afaceri, crearea de postere sau reclame remarcabile nu a fost niciodată mai uşoară.

Citiţi mai multe

Luaţi legătura cu echipa noastră pentru a afla cum software-ul PosterArtist simplifică şi accelerează crearea de postere cu aspect profesional.

Discutaţi cu echipa