„O singură apăsare – Lucrați inteligent”

Mergi la imprimanta multifuncțională amplasată lângă biroul tău. Priveşte ecranul pe care străluceşte culoarea companiei tale şi care afişează, desigur, sigla acesteia. Atingi imaginea cu tine de pe ecran şi alegi orice funcţie care poate optimiza foarte mult munca ta şi a colegilor tăi.

Sună bine? Chiar este bine!

Canon aduce constant pe piaţă inovaţii care pot îmbunătăţi simţitor comunicarea şi fluxul de informaţii în mediul de lucru - cum ar fi Universal Login Manager (sistemul de managemnt al accesului).

Universal Login Manager este o aplicație inteligentă pentru controlul accesului la dispozitive și identificarea individuală a fiecărui utilizator pe PlatformaimageRUNNER ADVANCE . Procesul facil de înregistrare asigură o mai mare productivitate și ușurința utilizării fără periclitarea securității. Odată logați, utilizatorii se regăsesc în fața unui spațiu de lucru ce poate fi personalizat și adaptat cu precizie la rutina individuală de lucru, economisind astfel timp și efort.

Aparatul de fotografiat pentru cele mai frumoase zâmbete

Profită de portofoliu complex Canon, compania lider pe piața de imagistică. Până pe 30 noiembrie, toate modelele noastre de multifuncționale imageRUNNER Advance color achiziționate împreună cu Universal Login Manager vin la pachet cu elegantul aparat de fotografiat Canon IXUS 140 special pentru departamentul tău. Vei avea aparatul de fotografiat perfect pentru a-ți surprinde angajații și a utiliza imaginile la ecranul de logare al imprimantei imageRUNNER ADVANCE.

Poți, de asemenea, câștiga unul din cele 3 aparate de fotografiat Canon IXUS 140 dacă stabilești o întâlnire în care consultantul revânzătorului de produse Canon îți stă la dispoziție pentru a discuta despre oportunitățile de optimizare ale proceselor și costurilor pentru documente cu iR-ADV Color și ULM (Universal Login Manager).

Pentru mai multe detalii cu privire la cele două promoții, vezi Secțiunea de Întrebări frecvente.