Albume foto

Viața dvs. în HD. Fotografiile digitale pot fi partajate în câteva secunde, dar nimic nu se compară cu senzaţia oferită de o fotografie imprimată pe care o ţinem în mână. Prin urmare, de ce să nu creați un album foto de înaltă calitate utilizând HDbook? Un album foto personalizat, imprimat și legat profesional, vă va aduce cu adevărat fotografiile la viață, vă va ajuta să vă bucurați de amintiri și reprezintă un cadou ideal pentru prieteni și familie.


De unde se achiziţionează

HDbook personalizat. Nimic mai simplu.

1. Selectați-vă fotografiile

Alegeți-vă imaginile preferate pentru a le prezenta în albumul foto premium, ideal dacă doriți să creați un cadou cu adevărat personal sau pur și simplu să împărtăşiţi momentele prețioase cu familia și prietenii.

2. Descărcați software-ul HDbook

Software-ul HDbook vă permite să concepeți cu ușurință un album foto în doar câteva minute. Pur și simplu descărcați software-ul pe PC sau pe computerul Mac de pe unul dintre site-urile Web ale distribuitorilor care comercializează HDbook, aranjați fotografiile și textul și trimiteți-le la imprimare.

3. Bucurați-vă de amintiri

Albumul dvs. foto personalizat va fi imprimat pe o imprimantă de ultimă generaţie Canon DreamLabo 5000. Vă veți primi în curând albumul foto la calitate profesională, cu fotografii în culori naturale vibrante și cu text clar.

Inspirații personalizate din albumul foto

Calitate incredibilă a fotografiilor

Amintirile dvs. în HD

Vedeți și simțiți calitatea superioară a unui HDbook. Datorită tehnologiei noastre de imprimare de înaltă definiție cu 7 cerneluri, fotografiile conţin detalii frumoase, cu tonuri naturale ale pielii și reproducerea unor culori realiste. Fotografiile color vor arăta atât de vii încât par că se desprind de pe pagină, iar imaginile alb-negru vor avea o gradare lină pentru un aspect elegant.

Alegeți coperta HDbook-ului

Un album foto cu adevărat personalizat

Creați-vă o coperta personală pentru albumul foto, adăugând text și imagini, pentru a-l face să vă aparțină. Imprimat și legat în mod profesional, HDbook-ul va sta cu mândrie pe orice raft de bibliotecă.

Adăugați text în fotografii

Clar. Concis. Precis.

Adăugați titluri pentru fotografii și numele albumului pe copertă. Datorită cernelurilor pe bază de formulă specială și rezoluției de imprimare de 2400 dpi, textul din HDbook este ultra-precis.

Legare plată extinsă


Extinderi perfecte pe două pagini

Toate albumele noastre foto utilizează legarea plată extinsă, astfel încât vă puteți extinde imaginile pe două pagini, fără a pierde porțiuni din fotografii între pagini. Hârtia fotografică cu două feţe de calitate premium vă permite să extindeți numărul standard de pagini de la 24 la 100, fără a compromite cotorul subțire.

Alegerea dimensiunilor HDbook-ului

Un format care să corespundă gustului dvs.

Formatele pătrate sunt disponibile în dimensiuni de 127 x 127 mm, 210 x 210 mm și 300 x 300 mm, puteți specifica orientarea Peisaj sau Portret în format A5 și A4 sau puteți alege orientarea Peisaj A3, pentru a fi siguri că găsiți formatul perfect pentru albumul dvs. foto personalizat.

Alegerea hârtiei fotografice

Un finisaj premium

Hârtia bazată pe o formulă specială, concepută să fie compatibilă cu tehnologia de imprimare Canon, vă oferă imprimare a fotografiilor la calitate HD pentru un finisaj premium. Optaţi între hârtia Luster cu textură asemănătoare cu materialele imprimate tradițional în laboratoare fotografice și hârtia lucioasă cu finisaj neted şi foarte lucios.


Amintiri care durează

Combinația de cerneluri Canon și hârtie fotografică cu un strat de acoperire special se asigură că fotografiile dvs. vor rezista foarte mult în timp. Sau cel puțin timp de 300 de ani, astfel încât puteți avea încredere că generațiile următoare se vor putea bucura de albumul dvs. foto personal.*

Software pentru albume foto

Software-ul nostru ușor de utilizat pentru Windows sau Mac vă permite să creați propriul album personalizat în câteva minute. Alegeți dimensiunea albumului, adăugați imagini și alegeți o configurație din gama largă oferită.

Configurații rapide, presetate

Simplificați mai mult crearea propriului album foto cu ajutorul caracteristicii Autoflow. Software-ul ordonează în mod automat imaginile și le așează în casete în funcţie de orientarea optimă. Puteți în continuare regla fin configurațiile paginilor și imaginile înainte de a vă trimite albumul foto personalizat la imprimare.

Configurații avansate şi personalizate

În plus față de faptul că este ușor de utilizat, software-ul HDbook gratuit prezintă caracteristici avansate care vă oferă libertate completă de design, pentru a vă alcătui albumul în stil propriu și pentru a vă spune propria poveste.

De unde se achiziţionează?

Descărcați software-ul gratuit pentru albume fot HDbook de la unul dintre distribuitorii noștri cu amănuntul și începeți să creați chiar astăzi albume foto luxoase. Pentru a începe daţi clic pe drapelul ţării aflat lângă distribuitorul de HDbook selectat.

Austria

Belgia

Danemarca

Germania

Italia

Luxemburg

Polonia

UK

Irlanda

*Durata estimată de viaţă a imprimatelor depozitate la întuneric

<Metode de testare şi criterii pentru estimare>

Datele privind rezistenţa imaginilor sunt exprimate în număr de ani, estimat pe baza metodelor de testare şi a criteriilor specificate în standardul „Evaluarea stabilităţii fotografiilor color digitale imprimate” (Digital Color Photo Print Stability Evaluation - JEITA CP-3901), emis de JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Notă pentru imprimarea şi prezentarea fotografiilor>

Rezistenţa reală a imaginilor poate fi diferită de estimările prezentate mai sus, în funcţie de condiţiile de prezentare/depozitare. Numărul de ani este calculat pe baza rezultatelor testelor accelerate, realizate de Canon Inc. şi nu reprezintă o garanţie a produsului. Prelungirea duratei de viaţă a imaginilor imprimate: expunerea la lumină, gazele din mediul ambiant, temperaturile înalte şi umiditatea pot accelera decolorarea. Evitarea expunerii la aceşti factori care favorizează decolorarea în timpul depozitării şi prezentării este o metodă eficientă de promovare a rezistenţei fotografiilor.


*Designul şi specificaţiile pot fi modificate fără înştiinţare.