A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Distraţi-vă imprimând: moduri interesante de a vă aduce fotografiile la viaţă

Este 2020, toată lumea are un cont de Instagram. Majoritatea oamenilor îşi pot edita acum fotografiile şi obţine poze perfecte. Aşa că de ce să nu ieşiţi o clipă din mulţime şi să creaţi imprimări personale, care nu vor fi uitate într-o clipă?

Alegeţi imprimanta portabilă elegantă SELPHY SQUARE QX10 în negru lucios, alb, roz pastelat sau verde mentă şi veţi putea să vă descătuşaţi creativitatea şi să vă aduceţi amintirile la viaţă. Iată câteva sfaturi simple pentru a vă stimula ideile de imprimare.

Acceptaţi imperfecţiunea

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Experimentaţi, profitaţi de moment şi creaţi ceva care este unic pentru dvs. Indiferent dacă utilizaţi bliţul telefonului pentru un aspect din anii '90 al fotografiilor sau fotografiaţi dintr-un unghi jos pentru o perspectivă excentrică, încercaţi orice funcţionează. Aceasta înseamnă şi să acceptaţi că imaginile nu trebuie să fie perfecte pentru a le imprima. Uitaţi de reguli şi distraţi-vă. 

Imprimanta portabilă alimentată cu baterii SELPHY SQUARE QX10 nu are fire sau cabluri, oferindu-vă libertatea de a imprima din mers, oriunde vă aflaţi. Luaţi în geantă acest mic gadget şi puteţi imprima oricând doriţi. 

Această imprimantă utilă creează etichete pătrate cu chenar ideale pentru pus în albume, lipire pe laptopuri sau decorarea panourilor de prezentare. În plus, SELPHY SQUARE QX10 utilizează imprimarea specială cu sublimarea cernelii, care va permite creaţiilor dvs. vii să rămână îndrăzneţe şi strălucitoare timp de până la 100 de ani. Da, aşa e, 100 de ani.

Spuneţi poveşti

Utilizaţi aplicaţia SELPHY Photo Layout pentru a conecta imprimanta compactă cu funcţie Wi-Fi SELPHY SQUARE QX10 la dispozitivul mobil sau conectaţi tableta sau telefonul la Canon Zoemini prin Bluetooth® cu aplicaţia Canon Mini Print pentru a distribui instantaneu autocolante foto atrăgătoare.

Aranjaţi fotografii pe felicitări aniversare sau desenaţi pe margini pentru a crea note de mulţumire personalizate. Lipiţi-le într-un jurnal pentru a vă aminti creaţii vestimentare, înregistraţi un machiaj uimitor sau faceţi o mulţime de poze la petreceri – alegerea vă aparţine. Împărtăşiţi-vă experienţele şi poveştile într-un mod care vă stimulează imaginaţia.

Stilizaţi-vă mediul

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Expunerea de fotografii pe pereţii locuinţei este o modalitate excelentă de a vă exprima personalitatea. De la portrete ale animalelor de companie şi aventuri din vacanţă la fotografii distractive cu prietenii şi familia, imprimaţi fotografii care vă vor inspira pentru mediul dvs. 

Imprimanta portabilă şi rapidă SELPHY CP1300 oferă imprimare wireless rapidă şi uşoară de pe smartphone-uri şi tablete Android şi iOS, fie în mod direct, fie folosind aplicaţia Canon PRINT gratuită. Aceasta creează imprimări impecabile într-o gamă de dimensiuni, de la cărţi poştale la coli de mini-autocolante, şi este disponibilă în negru, alb sau roz.

Articol scris de Lorna Dockerill

Articole conexe
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Planificaţi, jucaţi-vă şi imprimaţi

Descoperiţi cum aplicaţia SELPHY Photo Layout vă poate ajuta să găsiţi idei de proiecte artizanale interesante.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimări jucăuşe cu Paperboyo

Jucaţi-vă, imprimaţi şi postaţi: starul Instagram Paperboyo experimentează cu imprimanta Canon SELPHY Square QX10.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimaţi imediat un panou de prezentare

Duceţi-vă proiectele de creaţie la următorul nivel şi descoperiţi cum să realizaţi un panou de prezentare.

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile