A woman carries a tote bag which has been customised with a panda motif from Creative Park with Canon's iron-on transfers.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Personalizaţi-vă garderoba prin imprimarea pe materiale textile cu Canon PIXMA

Dacă aveţi o imagine sau un model pe care îl adoraţi, este uşor să îl transferaţi pe un tricou, sacoşă, pernă sau alt material textil, folosind modele pentru transfer termic Canon şi o imprimantă PIXMA Canon compatibilă. Poate faceţi parte dintr-o echipă sportivă sau vreţi să vă imprimaţi haine personalizate pentru un eveniment? Poate vreţi să creaţi cadouri personalizate pentru prietenii dvs. sau să creaţi decoraţiuni de perete din material textil? Rodul imaginaţiei dvs. poate prinde viaţă. Iar dacă sunteţi în pană de idei, Creative Park vă oferă o gamă largă de modele pe care le puteţi descărca gratuit.

Transferul termic este incredibil de uşor de realizat şi veţi descoperi imediat că există multe lucruri care arată mai bine cu un accent personal.

A sheet of iron-on transfers on a printer tray next to a smartphone and a t-shirt.
Veţi descoperi o mulţime de modele pentru transfer termic distractive în aplicaţia Creative Park inclusiv familia de pinguini Roly-Poly.

Veţi avea nevoie de:

  • O imprimantă Canon PIXMA compatibilă*
  • Modele pentru transfer termic Canon (disponibile pentru materiale deschise sau închise la culoare)
  • Modelul dvs. preferat
  • Un tricou, o sacoşă, un material preferat (materialul trebuie să aibă min. 50% bumbac; lavabil în maşina de spălat rufe, la 30°C)
  • Foarfece
  • Masă şi fier de călcat

Transferarea modelului dvs.

Modele pentru transfer termic Canon sunt disponibile în format A4, astfel încât să creaţi modele mari. Dacă motivele dvs. sunt mai mici, puteţi încadra câteva într-o grilă din acelaşi document, pentru a folosi la maximum capacitatea colii cu transfer termic. Când modelul dvs. este gata, urmaţi aceşti paşi simpli:

1. Încărcaţi imprimanta

A woman loads a sheet of iron-on transfer paper into a Canon PIXMA TS5350 printer.
Personalizăm tricouri închise la culoare, aşa că am ales coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare pentru acest proiect.

Selectaţi corect colile de transfer termic. Există două versiuni, una pentru material deschis la culoare şi una pentru material închis la culoare, deci culorile vor fi plăcute şi vii, fie că transferaţi modelul pe draperii închise la culoare, ori pe o pernă deschisă la culoare, o jachetă din denim, sau un tricou alb. Ambele versiuni funcţionează cel mai bine pe materiale naturale, precum bumbacul.

2. Imprimaţi-vă modelul

Articole conexe
A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

IMPRIMARE CREATIVĂ

Daţi frâu liber creativităţii cu ajutorul imprimării

Descoperiţi cum să folosiţi hârtia, aplicaţiile şi o imprimantă de la Canon pentru a vă transforma locuinţa şi a personaliza orice, de la telefon, până la frigider.

12-otmm-d96c300bba32e96612a9c59d2860579ff950ba8b-img-file

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimaţi modele de broderie

Este uşor să creaţi haine sau decoraţiuni de perete interesante cu modelele de broderie imprimate.

A woman sits at a table holding a smartphone next to a Canon PIXMA TS5350 printer.
Imprimaţi imagini de pe calculator, smartphone sau de pe tabletă.

Imprimaţi-vă modelul pe coala cu transfer termic. Puteţi imprima de la calculator, sau direct cu smartphone-ul sau tableta dvs., folosind aplicaţia Creative Park. Uşor de imprimat când aveţi inspiraţie!

3. Decupaţi modelul

A woman uses a pair of scissors to cut around an iron-on transfer design.
Puteţi lăsa o ramă în jurul modelului, sau puteţi decupa până în margine.

Părţile „neimprimate” ale transferului vor apărea pe modelul dvs. final, deci, folosind foarfece foarte ascuţite, fie decupaţi uşor în jurul imaginii de pe coala de transfer, pentru a crea o ramă frumoasă, fie decupaţi secţiunea imprimată, încercând să rămâneţi cât mai aproape posibil de margine.

4. Dezlipiţi şi poziţionaţi

A woman stands at an ironing board and peels the backing off an iron-on transfer. A dark t-shirt is on the ironing board.
Folosiţi câteva ace pentru a marca locul ales, dar nu prindeţi cu ace modelul de tricou.

Dezlipiţi coala posterioară de pe coala de transfer şi poziţionaţi modelul pe materialul dvs. Dacă aşezaţi modelul imprimat pe un tricou, puteţi încerca să probaţi tricoul şi, folosindu-vă de o oglindă (sau de un ajutor), găsiţi cel mai bun loc pentru modelul dvs. Dacă folosiţi mai multe modele mici şi nu vreţi un aspect uniform, încercaţi să aruncaţi câteva zaruri sau monede pe materialul dvs., pentru a alege poziţii aleatorii.

5. Transferaţi termic

A woman irons an iron-on transfer onto a dark t-shirt.
Pachetul cu colile cu transfer termic pentru materiale închise la culoare include două hârtii de pergament pentru a proteja coala de transfer în momentul transferului termic.

Aşezaţi materialul pe o masă de călcat, alături de modelele dvs. în poziţia aleasă şi îndepărtaţi orice ace de ghidare. Apoi, găsiţi hârtia de pergament inclusă şi aşezaţi-o peste modelul dvs. Acum urmează partea cea mai interesantă: transferarea modelului dvs. pe material. Pur şi simplu treceţi fierul de călcat peste hârtia de pergament, aplicând o presiune uniformă, astfel încât modelul de pe coala de transfer să rămână pe material. După ce au fost transferate pe material, modelele dvs. sunt lavabile în maşina de spălat rufe, astfel încât puteţi purta articolul dvs. vestimentar de mai multe ori.

6. Plănuiţi-vă următorul proiect

A man wears a dark t-shirt customised with an iron-on transfer of a family of penguins.
Acum că aţi descoperit cât de uşor este, puteţi să vă gândiţi la următorul dvs. proiect...

După ce aţi creat primul dvs. obiect personalizat, veţi observa multe oportunităţi de a vă îmbunătăţi garderoba sau de a vă transforma complet accesoriile. De ce să nu comandaţi mai multe coli - posibilităţile sunt infinite!

* Compatibilitate coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare LF-101: PRO-100/PRO-100S, seria TS (cu excepţia seriei TS31xx/seriei TS20x), seria TR (cu excepţia seriei TR45xx), seria MG77xx/seria MG75xx/seria MG68xx/seria MG67xx/seria MG57xx/seria MG56xx/seria MG36xx, seria iX68xx

* Compatibilitate coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare DF-101: PRO-100/PRO-100S, seria TS (cu excepţia seriei TS31xx/seriei TS20x), seria TR (cu excepţia seriei TR45xx), seria G (cu excepţia seriei GM40xx/seriei GM20xx), seria MG77xx/seria MG75xx/seria MG67xx, seria iP87xx/seria /iX68xx


Articol scris de Angela Nicholson

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile