A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

IMPRIMARE

Bucuraţi-vă de libertate cu o imprimantă wireless pregătită pentru tehnologia cloud

Fiecare birou şi sală de clasă are nevoie de o imprimantă – iar cum vremurile se schimbă şi mai mulţi dintre noi aleg să lucreze şi să studieze de la distanţă, fiecare casă are nevoie de o imprimantă. Unul dintre cele mai frumoase lucruri la munca de acasă este că puteţi lucra în orice cameră potrivită pentru dispoziţia dvs. Achiziţionarea unei imprimante wireless cu compatibilitate cloud pentru acasă înseamnă că nu trebuie să staţi lângă imprimantă – puteţi imprima de oriunde doriţi. Aşadar, dacă doriţi să staţi în apropierea cafetierei din bucătărie dimineaţa, după care să vă mutaţi în grădină pentru a vă bucura de soarele de după-amiază, puteţi. Imprimaţi documentele oricând sunteţi pregătit, apoi luaţi-le când doriţi.

A Canon printer on a table in a living room.
Imprimarea wireless înseamnă că nu trebuie să staţi aşezat lângă imprimantă, nu trebuie să aveţi un spaţiu dedicat pentru biroul de acasă şi puteţi lucra unde doriţi.

Vă îngrijorează faptul că o imprimantă wireless este dificil de configurat? Nu vă faceţi griji – este foarte simplu. După instalarea imprimantei, puteţi profita de o gamă largă de beneficii utile pentru a vă asigura că rutina dvs. de lucru/studiu nu este niciodată întreruptă. De exemplu, PIXMA G4411 are rezervoare de cerneală reîncărcabile, care asigură un randament ridicat, permiţându-vă să imprimaţi mii de documente fără reîncărcare. În plus, cu PIXMA Cloud Link puteţi vizualiza, imprima şi scana documente şi fotografii de pe ecranul imprimantei ori de pe smartphone sau tabletă utilizând aplicaţia Canon PRINT. PIXMA Cloud Link vă permite, de asemenea, să imprimaţi şi să scanaţi în servicii de stocare online, cum ar fi Dropbox şi Google Drive, şi să distribuiţi cu uşurinţă documente. Pentru mai multe informaţii despre modul de configurare a imprimantei wireless, consultaţi ghidul de asistenţă.

Avantajele utilizării unei imprimante wireless pentru lucrul de acasă

A man sits in front of a PIXMA G6040 Canon printer making notes on a printout.
Poate fi mai uşor să înţelegeţi informaţii complicate sau detaliate dintr-un document imprimat, nu de pe un monitor.

Pe lângă faptul că este utilă pentru producerea de scrisori şi etichete pentru activităţile de zi cu zi, o imprimantă vă poate ajuta să fiţi mai productiv şi mai eficient. Când citiţi un document imprimat este mult mai puţin probabil să fiţi deranjat de notificările de pe ecran sau de e-mailurile primite. De asemenea, trebuie să vă amintiţi că ochii dvs. au nevoie de o pauză de la ecran.

Rosie, contabilă, consideră că imprimanta sa wireless este un instrument de nepreţuit atunci când lucrează de acasă. Ea explică: „Studiez regulat rapoarte financiare şi foi de calcul şi găsesc informaţiile mult mai uşor de digerat în format imprimat decât pe ecran. Deşi avem un birou acasă, suntem două persoane, ceea ce înseamnă că unul dintre noi lucrează întotdeauna de la masa din sufragerie. Este util să pot imprima wireless de oriunde stau.”

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Uneori, imprimarea este utilă pentru a vă ajuta să apreciaţi dimensiunea sau scara unui proiect.

Estelle, directoare de marketing, găzduieşte în mod regulat webinare şi îşi imprimă întotdeauna discursul de introducere. „La birou am două ecrane, dar acasă am doar unul, aşa că îmi imprim discursul pentru a-l citi la începutul fiecărui webinar. Fiind patru persoane în casă, este foarte util să avem o imprimantă wireless, astfel încât să putem imprima din orice cameră. De asemenea, îmi place să pot imprima direct de pe telefon, dacă doresc.”

Simon este designer grafic şi consideră indispensabilă imprimanta sa wireless. El explică: „De regulă, imprim un rezumat de proiect pe care să-l citesc, mai ales dacă este unul complicat, şi în mod normal folosesc un marker pentru evidenţiat. Iar când procesez un design de imprimare, întotdeauna imprim proiectul pentru a-l corecta şi pentru a-l vedea la dimensiunile normale – acesta este un pas important, deoarece este uşor să neglijezi dimensiunile, mai ales dacă lucrezi pe un monitor mare.”

Un instrument vital pentru elevi şi studenţi

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
PIXMA Cloud Link este compatibil, de asemenea, cu Google Classroom, ceea ce le permite elevilor şi studenţilor să păstreze uşor legătura cu profesorii în timpul cursurilor de acasă.

Nu numai profesioniştii au beneficii de pe urma utilizării unei imprimante wireless acasă. PIXMA Cloud Link este compatibil, de asemenea, cu Google Classroom, ceea ce înseamnă că este util pentru elevi şi studenţi. Google Classroom este conceput pentru a facilita comunicarea între profesori şi elevi sau studenţi. Utilizând PIXMA Cloud Link cu Google Classroom, elevii şi studenţii pot să imprime teme şi liste ale cursurilor pe care le urmează direct de pe ecranul imprimantei sau de pe dispozitivul lor inteligent, prin intermediul aplicaţiei Canon PRINT. Un avantaj suplimentar pentru profesori este faptul că aceştia pot imprima cu uşurinţă liste de prezenţă pentru a vedea participanţii la un anumit curs.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4400 printer is on the desk beside him.
O imprimantă wireless este un instrument valoros pentru elevi şi studenţi, care o pot folosi pentru a imprima teme sau pentru o ultimă verificare a lucrărilor.

Jamie, o elevă în vârstă de cincisprezece ani, spune: „De obicei, îmi imprim temele, deoarece mă ajută să îmi amintesc punctele cheie pe care trebuie să le acopăr, şi îmi imprim întotdeauna eseurile după ce le-am terminat de scris. Apoi, iau o pauză, poate mă joc cu mingea sau fac altceva pentru o vreme, înainte de a-mi citi eseul aşa cum trebuie. Folosesc un pix roşu pentru a marca orice greşeli, astfel încât să le pot corecta înainte de a trimite totul profesorului meu. Citirea eseului imprimat este un pas foarte important pentru mine – văd tot felul de lucruri pe care nu le văd pe ecran, aşa că mă ajută să obţin note mai bune şi să îmi fac părinţii mândri!”

Articol scris de Angela Nicholson

Articole conexe
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

IMPRIMARE

Vă prezentăm PIXMA G640 şi PIXMA G540

Descoperiţi noile caracteristici ale următoarei generaţii de imprimante Canon MegaTank.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Cea mai bună imprimantă pentru birourile de acasă

Lucraţi fără griji de acasă cu imprimanta Canon PIXMA TR4650.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile